INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HULL CITY-CHELSEA 2-3

VIDEO Probă de caracter! Chelsea cîştigă un meci nebun pe terenul lui Hull

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 20:01

Chelsea s-a impus, cu emoţii, pe terenul celor de la Hull, scor 3-2. A fost meciul în care portarul Courtois a fost aproape să îi coste două puncte pe albaştri.

Chelsea a luat conducerea devreme, prin golul lui Eden Hazard, servit excelent în minutul 2 de Diego Costa. Portughezul a mărit avantajul în minutul 9 pentru echipa lui Jose Mourinho şi totul părea o formalitate. Au urmat, însă, două minute de groază pentru albaştri.

Primul gol al lui Hull a venit în minutul 26, marcat de Elmohamady, pentru ca, un singur minut mai tîrziu, portarul Courtois să îşi bată joc de o pasă în spate a lui Branislav Ivanovici şi să îi servească pe tavă o minge lui Hernandez, care a transformat-o lejer în gol! VIDEO CU TOATE GOLURILE AICI

Jose Mourinho a plecat la cabine înainte să se fluiere şi a devenit clar că Chelsea va forţa desprinderea în repriza secundă. A urmat o avalanşă de ocazii la poarta lui Hull, cu Diego Costa şi Hazard pe post de dirijori principali. Golul a picat în minutul 77, la prima atingere de balon a lui Remy, cel care l-a schimbat pe Diego Costa.

A urmat o schimbare defensivă şi Mourinho a răsuflat uşurat: Chelsea a luat 3 puncte pe terenul lui Hull. "Albaştrii" conduc autoritar Premier League, fiind la 6 puncte distanţă de Manchester City, dar cu un meci mai puţin disputat.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
a123
a123  •  23 Martie 2015, 15:48

ComentariÎn orice problemă există o oportunitate! !! Cautam parteneri retea Marketing Mondial !! Începe ziua făcând, mai întâi, ordine... în gândurile tale. Asta fac liderii adevărați! Abia după ce îți este clar ce vrei SĂ FACI, SĂ FII și SĂ OBȚII, ACȚIONEAZĂ! !! Locuri de Munca - Operator OnLine ! Solutii Ingenioase pentru Combaterea Crizei Economice din Romania ! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc Piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore p

florin_teodor
florin_teodor  •  23 Martie 2015, 08:30

DRAGI JURNALISTI, DIEGO COSTA JOACA PENTRU NATIONALA SPANIEI DUPA CE SI-A LUAT CETATENIA INAINTEA ULTIMULUI TURNEU FINAL CM, FIIND DE ORIGINE BRAZILIAN. DA CE VRETI SA VA FACEM NOI MESERIA DE GAZETARI ?

baruch
baruch  •  22 Martie 2015, 20:45

"portughezul a marit avantajul pentru chelsea"??? care "portughez"?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează