INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

VIDEO La pămînt! Bayern a fost umilită și în Bundesliga! Neuer a luat un gol rușinos din 5 metri

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2015 20:17

Bayern Munchen nu şi-a revenit după eşecul cu Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor, acolo unde a fost umilită cu 0-3, şi a pierdut şi în campionat, 0-1 cu Augsburg.

Deşi a cîştigat matematic titlul, Guardiola a trimis pe teren majoritatea titularilor.

Dar echipa sa a rămas în inferioritate numerică după doar 14 minute, cînd portarul Reina a faultat în propriul careu şi a fost eliminat. Verhaegh a ratat însă lovitura de pedeapsă.

Oaspeţii au plecat cu toate punctele de la Munchen, după ce Bobadilla l-a umilit pe Neuer cu o execuţie cu călcîiul. (VIDEO)

Echipa lui Bayern: Reina - Weiser, J. Boateng, Dante, Bernat - Lahm (14 Neuer), Schweinsteiger, Alcantara - T. Muller (74 C. Pizzaro), Lewandowski (74 Rafinha), Gotze

Guardiola pleacă!

Aventura lui Pep Guardiola (44 de ani) în Bundesliga pare că se apropie de final, după doar două sezoane petrecute la Bayern Munchen.

Antrenorul va pleca cel mai probabil în această vară din Germania, iar cea mai probabilă destinație este Manchester City, lucru anunțat de beIN Sports. Mai multe detalii.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
agb87
agb87  •  10 Mai 2015, 01:06

si logica frazei e gresita, adica inexistenta. cum sa fie umilitor sa primesti gol din 5 m? pe principiul asta, daca il lua din 50 m era o realizare pentru portar? cred ca ar trebui sa fie invers totusi, nu?! :))

alexpintea
alexpintea  •  10 Mai 2015, 11:43

Bayer castiga titlul si fara Guardiola, dar mi se pare ca mai mult a stricat echipa lui bayern...a vrut sa faca din bayern barcelona ...pentru ca el a avut impresia ca el a creat tiki-taka si acea super echipa a barcelonei ....insa ar fi timpul sa isi dea seama la fel ca si Rijkard...ca Barcelona i-a facut pe ei cei mai buni antrenori din lume ...nu ei pe Barcelona cea mai buna echipa ...s-a si vazut apoi pe unde a antrenat ce rezultate a avut Rijkard...si Guardiola ar avea la fel ..de fapt ce mai vorbim ..e al doilea an cand e umilit in Champions League..si are o super echipa ...nu antreneaza Fc Porto..pe care Mourinho a facut campioana europei ..si nici Atletico ...pe care Simeone i-a facut campioni si a fost la un pas de Champions League ...astia poti sa spui ca sunt antrenori..au facut din *** zbici si mai si pusca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  10 Mai 2015, 07:51

Si ne plangem ca sunt blaturi la noi! Uitati-va la clasament si veti intelege de ce a pierdut Bayern acest meci. Marea lor rivala din ultimele editii, chiar si in CL, a fost Borussia Dortmund care e in mare lupta cu Augsburg pentru un loc de EL si de la care mai au 2-3 jucatorid e luat. Dupa aceasta etapa au cam scazut sansele Borussiei de a mai prinde un loc de EL. O fi teorie a conspiratiei sau realitate?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează