INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS SEVILLA - REAL MADRID 1-6

VIDEO Rachetă: 17 secunde! Contraatac ca la carte reușit de Real în meciul cu Betis, 6-1

Cristiano (dreapta) a ratat o ocazie mare în minutul 7, singur la un metru de poartă, dar s-a revanșat în final // FOTO Reuters
Cristiano (dreapta) a ratat o ocazie mare în minutul 7, singur la un metru de poartă, dar s-a revanșat în final // FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

Cinci blancos au sprintat spre golul de 0-4 într-un contraatac fulgerător, străbătând tot terenul după un corner al andaluzilor.

Patru remize consecutive, prea mult pentru Real. Și mass-media iberică pusese deja semne de întrebare în dreptul lui Zidane, chiar dacă francezul cucerise a 11-a Ligă madrilenă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Am băieți inteligenți, au realizat că, ridicând nivelul de joc sus de tot din start, adversarii n-au nicio șansă", a remarcat Zizou după meciul de la Sevilla.

Unul în care los Blancos i-au asediat pe andaluzi, marcând gol după gol. Patru până la pauză, șase la final!

Vânătoare

Golul de 0-4 e emblema stilului Real. Minutul 45, Betis a avut primul corner. Executat greșit, cu interiorul, și mingea a ajuns la marginea careului, la Kovacici. Croatul i-a pasat înapoi lui Pepe și, din acel moment, s-a lansat contraatacul ca o rachetă.

Pepe i-a retrimis lui Kovacici, sprintând apoi spre poarta alb-verzilor. Acțiunea se transformase într-o vânătoare, șapte jucători ai lui ZZ fugeau mâncând pământul în terenul rivalilor, în căutarea celor mai bune poziții. Cinci au realizat golul.

Cristiano, ca Bolt. Pepe, vârf și assist!

De la Kovacici, diagonală la Benzema, în timp ce Cristiano îl imita pe Bolt la 100 m plat. Ronaldo a primit mingea la colțul careului mare, centrând direct în fața porții. Și cine era acolo, ca vârf dreapta? Pepe. O pasă scurtă, cu latul, ideală pentru Isco, devenit vârf stânga, și gol simplu. 0-4, o lecție de contraatac. Totul a durat 17 secunde.

"Le-am cerut jucătorilor intensitate din prima clipă și au înțeles mesajul. E un meci de referință, au avut o reacție spectaculoasă"
Zinedine Zidane, antrenor Real

115goluri are Benzema la Real în La Liga din 2009

5assisturi a reușit Kroos în acest campionat (două sîmbătă)

1greșeală mare a brigăzii de arbitri: Marcelo era în ofsaid la 0-3

ATLETICO - GRANADA 7-1: Carrasco: hat-trick, dublu assist

Până sâmbătă, Carrasco nu reușise niciun gol, nicio pasă decisivă în 7 etape! Acesta a fost însă meciul belgianului.

Trei goluri, două assisturi în fața Granadei. Iar Gaitan, intrat în minutul 62 în locul lui Gameiro, a punctat și el de două ori, golul de 4-1 la prima atingere!

Atletico, neînvinsă acasă în campionat din 12 septembrie 2015, se menține pe locul 1 (18 puncte), având golaveraj mai bun decât Real (+18 față de +14).

BARCELONA - LA CORUNA 4-0: Andone, nota 4. Dar duel cu Messi

Nici sâmbătă nu a marcat Florin Andone. Prins mereu la mijloc în triunghiul Mascherano - Pique - Mathieu, atacantul lui Deportivo a fost doar o dată periculos, blocat în ultima clipă de Pique. Nota 4 în La Voz de Galicia și doar o stea și un as în Mundo Deportivo și As.

Andone rămâne însă cu sprintul umăr la umăr cu Messi, care a revenit în blaugrana exact când s-au împlinit 12 ani de la debutul său la catalani (16 octombrie 2004, cu Espanyol). Avea 17 ani, 3 luni și 22 de zile.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează