INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Rafală de la 100 de metri! » Howard a înscris golul sezonului în Premier League

Adam Bogdan nu a mai putut face nimic pentru a evita golul.
Adam Bogdan nu a mai putut face nimic pentru a evita golul.

Articol de - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 20:59

Chiar dacă a fost influenţat de vînt şi în cele din urmă nu i-a ajutat la nimic, golul portarului Tim Howard de la aproape 100 de metri, contra lui Bolton (1-2), e senzaţia debutului de an în Anglia.

În minutul 63 al partidei, la 0-0, goalkeeperul lui Everton a degajat balonul din propriul careu pentru a lansa un nou atac al echipei sale. Dar mingea, împinsă şi de rafalele de vînt, a luat o traiectorie curioasă. A căzut în faţa suprafeţei de pedeapsă adverse şi de acolo a sărit peste portarul lui Bolton, Bogdan, în plasă!

La fel de curios, americanul Howard, al 4-lea goalkeeper care marchează în istoria Premier League, n-a celebrat reuşita: "Cu ani în urmă am primit şi eu un asemenea gol. Cunosc sentimentul care te domină «după» şi de aceea nu m-am bucurat".

Aici ai VIDEO cu golul superb reuşit de Howard!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează