INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Real Madrid tot supărat » Arbitrul a fost suspendat o lună, dar Cristiano Ronaldo rămîne pe tuşă 3 etape

Articol de - Publicat sambata, 08 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 februarie 2014 20:34

Madrilenii n-au obţinut reducerea pedepsei portughezului, eliminat la 1-1 cu Bilbao, la Comisia de Disciplină a Federaţiei şi încearcă la Comitetul Spaniol de Disciplină Sportivă


Senzaţii extreme la Real după anunţarea deciziilor în scandalul eliminării lui Cristiano Ronaldo, duminică, pe "San Mames" din Bilbao. Comisia de Arbitri a plecat urechea la protestele madrilenilor, "expulzarea lui Cristiano a fost exagerată", şi l-a suspendat o lună pe arbitrul Ayza Gamez. Iar potrivit postului de radio Cadena Ser, acesta nu va mai oficia la nici un alt meci al galacticilor în acest sezon şi riscă retrogradarea în lotul B.

Click aici pentru VIDEO!

Bucuroşi că au primit satisfacţie, şefii Madridului erau convinşi că vor cîştiga apelul introdus pentru reducerea pedepsei lui CR7. Dar Comisia care le-a judecat plîngerea a hotărît să menţină suspendarea pe 3 etape a atacantului, luată în primă instanţă: "Ronaldo se face vinovat de agresarea lui Iturraspe şi de gesturi nesportive la adresa arbitrului de rezervă". Reacţia Realului: "Vom contesta sancţiunea şi la Comitetul Spaniol de Disciplină Sportivă".


"Sîntem uimiţi şi indignaţi! Dacă ai sancţionat arbitrul, recunoşti implicit nevinovăţia jucătorului. De ce să-i mai menţii pedeapsa?!"
Emilio Butragueno, director sportiv Real Madrid

1.200 de euro e amenda primită de CR7 împreună cu cele 3 etape de suspendare

32 de goluri a marcat Ronaldo pentru Real în cele 31 de meciuri din acest sezon


A modificat raportul
Comisia de Arbitri a explicat suspendarea lui Ayza Gamez, prin aceea că "a întocmit prost raportul meciului". Potrivit Marca, "centralul" ar fi scris iniţial că l-a eliminat pe Ronaldo pentru lovirea lui Gurpegi, cu mîna, pentru ca apoi să susţină că l-a trimis la cabine fiindcă l-a împins pe Iturraspe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
wwerko96
wwerko96  •  09 Februarie 2014, 14:00
Postat de zurix pe 08 Februarie 2014, 15:18

sau in 2011-2012 ti-ai pierdut virginitatea, Herrera si esti marcat? :))) Te-a refuzat vreo grasa? A durut tare? Tell me, de ce tot amintesti sezonul acela?

Nu sunt 100% de acord cu el dar omu spune clar: "R€al Madrid sunt campionii hotiilor intern dintre toate cluburile mari din campionatele respectabile din Europa. Argumente suplimentare ? Hai sa spunem doar de Primera 2011-2012. " Nu inteleg de ce mai intrebi "de ce tot amintesti sezonul acela?" Chiar atat de prost sa fii?

zurix
zurix  •  08 Februarie 2014, 15:18

sau in 2011-2012 ti-ai pierdut virginitatea, Herrera si esti marcat? :))) Te-a refuzat vreo grasa? A durut tare? Tell me, de ce tot amintesti sezonul acela?

zurix
zurix  •  08 Februarie 2014, 15:12

:))) E marcat baiatul acesta de campionatul pierdut de Barca in fata lui Mou!!! :)))) Non stop aminteste de asta...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează