INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO ROMAgnificii » A opta minune giallorossa: Roma - Napoli 2-0. Cine mai opreşte liderul din Serie A?

De Rossi (omul meciului, în centru) și colegii sărbătoresc al optulea triumf la rînd. Recordul lui Juve e la un pas distanță // Foto: Reuters
De Rossi (omul meciului, în centru) și colegii sărbătoresc al optulea triumf la rînd. Recordul lui Juve e la un pas distanță // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2013 19:48

Sub ochii lui Maradona, invincibila trupă a lui Rudi Garcia a supus şi una dintre rivalele la titlu, impresionînd prin defensiva sigură, eficienţă şi cele două execuţii magice ale lui Pjanici.

AS Roma chiar nu glumeşte. A trecut vineri şi de al optulea val, păstrîndu-şi punctajul maxim după 2-0 cu Napoli în Derby del Sole. 24 de puncte, 22 de goluri marcate, unul singur primit sînt cifrele magice ale unui lider magnific. Care a dovedit că ştie să cîştige şi cînd suferă şi nu joacă un fotbal-şampanie.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Trupa lui Rudi Garcia a trecut şi peste cele două lovituri primite prin accidentările lui Totti şi Gervinho. A avut noroc la ocaziile irosite la 0-0 de Pandev şi Insigne, ultimul nimerind bara. Dar şi un De Sanctis (ex-Napoli) excelent şi un De Rossi imperial, conducînd o defensivă beton! Execuţiile magnifice marca Pjanici, "directă" la vinclu stil Maradona (prezent pe Olimpico) şi din penalty (contestat de Benitez), au făcut diferenţa.

501 minute fără gol primit are De Sanctis. Portarul Romei nu a fost bătut decît de Biabiany, la 3-1 cu Parma

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  29 Noiembrie 2013, 20:45

Noroc cu titlul asta de 2 lei, ca altfel n-ar mai fi luat-o romerdistii la vale! :)

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  10 Noiembrie 2013, 11:48

Super Pjanici !

monere1980
monere1980  •  20 Octombrie 2013, 20:43
Postat de drimmero pe 20 Octombrie 2013, 13:55

pacat de ei dar au sanse minime, se pune Juve pe "treaba" si in 6-7 etape ii face praf.

nu neg ca nu o sa incerce, ptr ca doar vorbim de juventus si de italieni (cei mai mafioti din lume). Dar daca Roma ia un avans mare (10-20 puncte) nu mai are nimeni ce sa zica/faca. Cat timp insa lupta e stransa se mai pot incerca un penalty-doua, o usoara eliminare in vreun meci cheie sau mai stiu eu ce alta manevra. Dar daca cu cateva etape inainte de final (5-6 poate) e distanta mare intre Roma si ocupanta locului 2, e cam gata

Vezi toate comentariile (5)
Comentează