INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Ronaldo întreţine discordia la Real. Cu ce furie l-a privit pe Xabi Alonso!

Relația între Cristiano Ronaldo și Xabi Alonso nu este tocmai amicală
Relația între Cristiano Ronaldo și Xabi Alonso nu este tocmai amicală

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 13:19

La Real Madrid nu există doar conflictul dintre Jose Mourinho şi jucătorii spanioli. În paralel s-a produs o răceală evidentă şi între ultimii cu fotbaliştii portughezi, apăraţi mereu de antrenor, conaţionalul lor. O demonstrează un episod petrecut la partida cu Bilbao (4-1).

Era minutul 28. Cristiano Ronaldo a avut o intervenţie aspră asupra lui Susaeta şi, văzînd că arbitrul se pregăteşte să-i dea catonaşul galben, a răbufnit cu gesturi foarte nervoase. Nu s-a potolit, ci a continuat să protesteze. Atunci a intervenit Xabi Alonso, care l-a împins pentru a-l îndepărta pe lusitan de ”central” şi a evita chiar o posibilă eliminare.

Vezi mai jos momentul în care Cristiano se uită urît la Xabi.

Golgeterului Realului nu i-a convenit deloc gestul colegului său, căruia, în semn de dezaprobare, i-a aruncat o privire furioasă, de parcă îi venea să-l mănînce de viu. ”Despre acest moment se va mai vorbi”, a comentat ”As”, convins că la Real vor mai apărea episoade asemănătoare.

Nu-i primul ”meci” între Cristiano Ronaldo şi Xabi Alonso. Un altul s-a produs în februarie 2010, la partida cu Villarreal (6-2). În minutul 87, portughezul a obţinut un penalty şi a vrut să bată tot el. A intervenit însă Xabi, reieşind un dialog tensionat:
”- Cris, lasă-mă să trag eu. Nu am marcat deloc sezonul ăsta. Lasă-mă să dau şi eu un gol.
- Data viitoare, îţi promit.
- Nu, lasă-mă la acesta.”
Cu un rîs forţat, Ronaldo a continuat să asculte rugăminţile lui Xabi. A cedat într-un tîrziu, deşi fanii cereau să execute Raul. Xabi nu a ratat şi a făcut 6-2.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
qwertt
qwertt  •  23 Ianuarie 2012, 16:14

Ramane acelasi cocalar. El si cu bourinio sunt cei mai umflati de presa. Unul da numai goluri cu poarta goala si celalalt freaca banca si cerseste, se milogeste si face circ, ca sa castige el numai ajutat de arbitraje.

danu_villa
danu_villa  •  23 Ianuarie 2012, 15:49

ce freza de boschetar are :))

wollt_r
wollt_r  •  23 Ianuarie 2012, 13:52
Postat de 1947fcsb pe 23 Ianuarie 2012, 13:40

Fara penalty-uri nu era nici in primii 5 marcatori de la real. Din 20 de goluri sa ai aproape 15 din penalty mi se pare penibil, dar sa vina unii apoi sa il compare cu MESSI care ia mingea de la mijloc si ii insira pe toti, mi se pare de-a dreptul aberant...

Ronaldo este bun dar a avut ghinionu sa fie in aceias generati cu Messi :) __________

Vezi toate comentariile (7)
Comentează