INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Ronaldo ironizat de fanii Mallorcăi: ”Cristiano, eşti o Barbie!”

Cristiano își arată adesea corpul bine lucrat
Cristiano își arată adesea corpul bine lucrat

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 15:07

Cristiano Ronaldo s-a întors ”şifonat” de la Mallorca. Nu doar că nu a marcat în victoria Realului (2-1), avînd o prestaţie dezamăgitoare, dar s-a şi trezit ironizat de suporterii gazdă. Aceştia nu i-au strigat ”Messi! Messi! Messi!”, cum au procedat alţii, ci i-au cîntat ”Cristiano, eşti o Barbie!” pe ritmurile cunoscutei melodii ”Guantanamera”.

Vezi mai jos un video cu cîntecul dedicat lui Ronaldo

 

Prin acest moment, fanii Mallorcăi au făcut aluzie la un episod din toamna trecută. Atunci, într-un meci din grupele Champions League, fanii lui Dinamo Zagreb l-au huiduit, iar atacantul portughez nu a rămas dator şi a replicat imediat sarcastic: ”Oamenii mă invidiază pentru că sînt tînăr, frumos şi bogat”. Acum, s-a trezit asemuit cu faimoasa păpuşă Barbie, mai ales că el chiar a recunoscut recent că, înaintea partidelor, petrece aproximativ o oră în faţa oglinzii pentru a se aranja.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
whitecollar
whitecollar  •  17 Ianuarie 2012, 04:05

de fiecare data cand intri pe gesepe scrie mare in titlul paginii "site-ul de sport nr1 din romania". noi il tratam aici ca pe un ziar, cand de fapt e mai mult un blog al oricaruia de la redactie, de la portar la ala care le repara antenele pe acoperis. e un fel de "free for all" si e jenant de prost. de exemplu, ieri scriau de AO, despre chinul lui berdych cu jones in 5 seturi, cand de fapt berdych jucase cu un spaniol, ramos, pe care l-a invins in 4, fara mare efort. mai nou meciurile realului fac prima pagina 3 zile la rand, de parca de fiecare data se rejoaca finala CL.

sakazuke
sakazuke  •  16 Ianuarie 2012, 19:04
Postat de flo_ax pe 16 Ianuarie 2012, 17:48

Ca sa protestez! Si, aici e vorba de dezinformare! Ca stirea asta e reincalzita la greu, faza e de acum un an, e facuta special pentru rating, sa mai provoace putin scandal! De fapt e o insulta la adresa inteligentei cititorului, pe care-l iau de prost. Cat de curand o sa avem stiri gen: Mihai Viteazu asasinat!

si anul asta ( sambata trecuta), au cantat la fel lui cristiano( tot un nr mic de suporteri) si a fost stire ,, bomba " la televiziunile spaniole( quatro.tv3....etc) asa ca gsp preia ,,stirea" si pune imaginile de anul trecut sa nu fie incompleta :))

sakazuke
sakazuke  •  16 Ianuarie 2012, 18:56

pffffff ,, stire de ,,ciocolata" , iar video-ul facut de unul dintre cei 12 insi care au cantat.............. sa tot avem stiri deastea:))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează