INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - JUVENTUS 4-2 PRELUNGIRI (2-2 ÎN TUR)

VIDEO Ruleta a picat pe roșu » Juventus și-a cruțat adversarul la 2-0, amestecând la final frustrarea ratării succesului cu furia pentru greșelile arbitrilor

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2016 00:00

Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.

Este morala celei mai dramatice și mai spectaculoase "optimi" a Ligii din acest sezon, în care, pe rând, Bayern și Juve puteau arunca zarurile în prima oră în cele două manșe, dar n-au făcut-o, terminând după 180 de minute 4-4. Deloc ca la teatru!

Click aici pentru VIDEO!

Inversând rolurile miercuri, bianconerii au condus cu 2-0 și au controlat jocul, deși bavarezii i-au sufocat cu posesia. S-au jucat însă cu norocul și nu au știut să închidă discursul calificării, ratând măcar în două-trei ocazii (Cuadrado și Morata) mingea de 3-0 și "sferturile". I-au scăpat din mână pe mingicarii lui Pep și ceasul (cu tot cu prelungiri) ce a urmat după minutul 60 a fost de coșmar.

Și arbitrii au contribuit

Detaliile au produs diferența. Pe lângă schimbări, inspirate ale lui Guardiola, Thiago Alcantara și Coman (două goluri și 1 assist), pripite ale lui Allegri, care și-a făcut harakiri renunțând la cei mai buni oameni, Morata și Cuadrado (fix cu un minut înaintea fiecărui gol bavarez!), au contribuit și arbitrii. Juve s-a plâns de un gol anulat greșit la 0-1, de neeliminarea lui Kimmich (a primit numai "galben") la cotul voluntar aplicat lui Morata (43) și de un fault la Pogba, la contraatacul de 4-2.

24,8%a fost posesia lui Juve cu Bayern. Cea mai mică a torinezilor în Ligă din 2003-'04 încoace

5 calificărila rând în "sferturile" Ligii are Bayern, iar antrenorul Guardiola a ajuns la 7 consecutive

16 meciuridin 16 câștigase Juventus în Ligă până miercuri după ce a condus cu 2-0 la pauză

"Vă tai ouăle dacă pierdeți!"

Bayern a revenit formidabil și datorită lui Guardiola, care și-a motivat elevii înaintea prelungirilor, dar și în pauză. "Vă castrez dacă nu câștigați!", ar fi urlat amenințător spaniolul (foto), după cum a dezvăluit Beckenbauer la Sky. Muller, 3 goluri în 4 dueluri cu Juve în Ligă, a confirmat: "Ne-a zis că ne taie ouăle dacă pierdem în prelungiri. Nici eu n-aș fi procedat altfel dacă eram antrenor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează