INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - LAS PALMAS 2-1

VIDEO Ruptură! Messi stă două luni! Leo s-a accidentat grav la ligamentul colateral intern al genunchiului stîng

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2015 00:00

Contrat la minge de un adversar în minutul 3, argentinianul nu a mai putut continua și a ajuns la spital, unde a aflat verdictul dur. Fără căpitan, Barca a obținut o victorie amară

Un meci acasă cu nou promovata Las Palmas nu trebuia să fie decît o distracție pentru Messi și Barca. Un pansament pe rana provocată de cuțitul adînc înfipt miercuri de Celta (1-4). Dar pînă să se repare moral și fizic, campioana Spaniei s-a rupt în punctul său cel mai dureros. L-a pierdut pe Leo pentru două luni, căpitanul blaugrana accidentîndu-se grav aseară la genunchiul stîng!

Click aici pentru VIDEO!

Contra blestemată

Era minutul 2:58. Argentinianul demarase într-o cursă spre 1-0 pe dreapta. L-a scos din joc cu o fentă pe Dani Castellano, apoi l-a driblat spre interior și pe Pedro Bigas, potrivindu-și balonul pe stîngul pentru șutul letal. Doar că stoperul advers l-a contrat tare la minge în colțul careului de 6 metri și ocazia s-a dus. Era timp pentru alte magii ale celui mai bun fotbalist al planetei...

A forțat, dar a cedat!

Dar Messi rămăsese în careul mic. S-a întins pe gazon, ținîndu-se de genunchi. Camp Nou și-a oprit răsuflarea, cerul însorit parcă s-a înnegurat brusc. Medicii s-au repezit pe teren, speriați de grimasa "Puricelui". Imediat, fanii au spart liniștea apăsătoare, începînd să-și încurajeze idolul. Colegii l-au înconjurat îngrijorați, aplaudîndu-l. Leo a ieșit la margine singur, pe picioare. Șchiopăta ușor și n-a cedat. A revenit, a început să alerge, să atingă mingea. Camp Nou era iar senin. N-a fost din păcate alarmă falsă. În minutul 8 s-a așezat pe iarbă, se preda. Durerile îl copleșeau și Luis Enrique n-a mai avut de ales. L-a schimbat cu Munir. Meciul nu mai conta.

30 de minute la spital

A fost luat cu o mașină și dus urgent la spital pentru teste. Ziarele spaniole deja lansau online primele verdicte. Întindere sau ruptură a ligamentului colateral intern? Vestea bună era că nu erau afectate ligamentele încrucișate. "Minimum 3 săptămîni", anunța Marca. Jumătate de oră mai tîrziu, Messi ieșea abătut și șchioptînd de la RMN, evitînd declarațiile. "E ruptură. Stă între 7 și 8 săptămîni", a titrat El Mundo Deportivo. Pe cine mai interesa "dubla" lui Suarez, penalty-ul ratat de Neymar (ras în cap), victoria amară (2-1) cu Las Palmas sau alegerile din Catalunya?

El Clasico, în mare pericol!

Messi va ratat sigur următoarele 8 meciuri ale Barcelonei, 5 în Primera (primul e la Sevilla) și 3 în grupele Ligii, cu Leverkusen și "dubla" cu BATE. Plus meciurile de debut ale Argentinei din preliminariile CM 2018, cu Ecuador și Paraguay, dar și ciocnirea cu Brazilia, pe 14 noiembrie. Cea mai grea pierdere pentru Barca și Leo ar fi Clasicul cu Real Madrid, de pe 21 noiembrie!

Lovit la același genunchi în 2012

Argentinianul s-a mai accidentat la același genunchi în urmă cu trei ani, la un meci cu Benfica din grupele Ligii din decembrie 2012, tot pe Camp Nou. După un șut la poartă, a acuzat dureri la piciorul stîng. A fost însă doar o contuzie osoasă și Leo a revenit în teren la meciul următor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează