INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA GERMANIEI / FURTH - DORTMUND 0-0 (0-1 D. PREL)

VIDEO S-a schimbat portarul, a intrat ghinionul! Dortmund s-a calificat incredibil în finala Cupei Germaniei

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 15:14

Partida din Cupa Germaniei, disputată între cele mai în formă echipe din primul, respectiv al doilea eşalon din Germania - Borussia Dortmund şi Greuther Furth - a avut parte de un moment mai puţin aşteptat

După 0-0 în timpul regulamentar, partida a intrat în prelungiri, scorul rămînînd 0-0 şi după 119 minute. În penultimul minut de joc, antrenorul lui Greuther Furth a schimbat portarii.

Titularul Max Grun a fost schimbat cu bosniacul Fejzic, un uriaş de 1,97 m. Ex-iugoslavul nu jucase aproape deloc pentru Furth, dar antrenorul l-a considerat potrivit pentru iminenta serie de lovituri de la unsprezece metri, datorită fizicului impunător.

Doar că Borussia le-a stricat planurile gazdelor, Gundogan marcînd golul decisiv în minutul 120, ultimul al întîlnirii. Şutul acestuia a lovit bara, după care l-a atins în spate pe uriaşul goalkeeper şi a intrat în poartă.

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Cupei Germaniei, pe care o va disputa împotriva lui Bayern Munchen.

"Antrenorul mi-a promis că voi intra pentru penalty-uri. Nu pot decît să plîng. A fost un ghinion teribil. Îmi pare atît de rău pentru club" - Jasmin Fejzic

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
xstyle
xstyle  •  22 Martie 2012, 17:33

Campioana si liderul bundesligi sa se complice cu una de liga 2. Rusinos!

val70
val70  •  22 Martie 2012, 17:09
Postat de c3sar pe 22 Martie 2012, 16:40

Nu stiu cine esti si pe cine astepti de pe aici(ai fi si tu vreun pui de neamt:)) ). Pe langa asta este vorba despre Playmobile Stadion;) Ciao.

Dragule, eu locuiesc in Nürnberg, acuma pricepi ceva ?!

c3sar
c3sar  •  22 Martie 2012, 16:40
Postat de val70 pe 22 Martie 2012, 15:30

Incredibil ce ghinion a avut Greuther ! Pacat ! Dar nu-i nimic. Se pare ca anul acesta urmaresc intr-adevar sa intre in Bundesliga 1. In fiecare din ultimii 6, 7 ani ar fi putut sa o faca si au renuntat. Va asteptam de-acum in fiecare an pe Frankenstadion !

Nu stiu cine esti si pe cine astepti de pe aici(ai fi si tu vreun pui de neamt:)) ). Pe langa asta este vorba despre Playmobile Stadion;) Ciao.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează