INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO Scandal în Portugalia! Un jucător a fost arestat pe teren după ce a lovit arbitrul

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2017 15:35

Meciurile din Portugalia sunt extrem de intense, chiar și la nivelul amatorilor.

Poliția a intrat pe gazon duminică, la un meci de amatori, pentru a-l reține pe huliganul care a lovit arbitrul de centru cu genunchiul în bărbie, după ce-l luase și de gât!

Nu era însă un fan, ci jucătorul Marco Goncalves, legitimat la Canales 2010, care a luat-o razna pentru că fusese eliminat, după capul în figură aplicat unui adversar de la Rio Tinto.

"Goncalves nu va mai îmbrăca niciodată tricoul  lui Canales 2010. Este rușinos pentru fotbal ce s-a întâmplat. Riscăm ca într-o zi un arbitru să fie ucis", a spus Bruno Canastro, președintele clubului. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close