INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Sec de Arsenal » ”Tunarii” au picat primul test fără Van Persie: 0-0 cu Sunderland

Podolski, în tricou roșu, nu reușește să-l învingă nici acum pe portarul lui Sunderland
Podolski, în tricou roșu, nu reușește să-l învingă nici acum pe portarul lui Sunderland

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 august 2012 18:15

Nici Podolski, nici Giroud, atacanţii transferaţi în această vară, n-au reuşit să facă uitată plecarea olandezului.

Viaţă grea pentru Arsenal fără Robin van Persie. Plecarea golgeterului olandez, 30 de reuşite sezonul trecut, la Manchester United a lăsat un gol imens în ofensiva "tunarilor". Gol pe care ieri, cu Sunderland (0-0), nu l-au putut umple nici Podolski, nici înlocuitorul neamţului, Giroud.

Rezumat VIDEO aici!

Degeaba le-au scos sorţii în cale un adversar accesibil la debutul în noul sezon. Jocul oamenilor lui Arsene Wenger a curs bine doar pînă în careul advers. Acolo, indiferent cine a apărut la finalizare, că s-a numit Cazorla, Podolski sau Giroud, acesta a eşuat.

Remiza albă n-a fost însă singura veste proastă pentru suporterii lui Arsenal. La final, au aflat că şi mijlocaşul Alex Song îi părăseşte. Clubul a confirmat plecarea camerunezului în vîrstă de 24 de ani la Barcelona şi preţul tranzacţiei: 19 milioane de euro.

Sărbătoare fără Tamaş
Maghiarul Zoltan Gera, viitorul adversar al "tricolorilor" în preliminariile CM 2014, i-a dat lui Liverpool prima lovitură. Fără Tamaş, neconvocat de managerul Steve Clarke, West Bromwich a profitat apoi de eliminarea lui Agger (58) şi, în ciuda unui penalty ratat, a mai punctat de două ori: prin Odemwingie, care n-a mai ratat de la punctul cu var, şi Lukaku, atacantul împrumutat de la Chelsea.

11-3 a fost raportul şuturilor la poartă în favoarea lui Arsenal (3-2 cadrate)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close