INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Seedorf schimbă norocul » Milan a reuşit să întoarcă scorul la Cagliari în 120 de secunde

Mingea lui Balotelli (dreapta) depăşeşte zidul şi se opreşte în plasă: 1-1 // Foto: Guliver/GettyImages
Mingea lui Balotelli (dreapta) depăşeşte zidul şi se opreşte în plasă: 1-1 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 27 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 ianuarie 2014 11:15

Pînă în minutul 87 a tremurat noul antrenor al rossonerilor. Balotelli (87) şi Pazzini (89) au reparat gafa portarului Amelia de la 0-1.

Nu se poate spune că numirea lui Clarence Seedorf pe bancă a adus o schimbare spectaculoasă în jocul Milanului. Emoţiile n-au dispărut, jocul încă suferă. Dar chiar şi în aceste condiţii, echipa a început să cîştige. Ieri a bifat a doua victorie consecutivă în campionat cu fostul său jucător pe bancă: 2-1 în deplasare la Cagliari, după 1-0 cu Verona pe San Siro.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gafa portarului Amelia, o degajare greşită, de care Sau a profitat pentru a deschide scorul (28), părea că-i va îngropa pe milanezi. Abia în minutul 87, din lovitură liberă, Balotelli a readus liniştea în tabăra lombardă. Iar 120 de secunde mai tîrziu, rezerva Pazzini a semnat de trei puncte.

LAZIO - JUVENTUS 1-1
Gazzetta: "Al doilea penalty n-a fost"
Liderul Juventus îşi arată muşchii inclusiv în "zece": 1-1 la Roma, contra lui Lazio. În minutul 24, portarul Buffon a fost eliminat pentru un fault în careu la Klose: penalty, 1-0.

Gazdele au mai reclamat unul, la un henţ al lui Bonucci (45+1), dar arbitrul Massa n-a dat nimic. "A fost neintenţionat", susţine Gazzetta dello Sport. S-a terminat remiză, după eurogolul lui Llorente (60).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează