INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - LIVERPOOL 3-4

VIDEO Show total în Arsenal - Liverpool » 7 goluri care mai de care mai spectaculoase!

Foto: Guliver/GettyImages +13   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2016 19:42

Liverpool a învins Arsenal în deplasare, în prima etapă din Premier League, într-un meci în care golurile au curs pe bandă rulantă, scor 4-3.

"Tunarii" au început mai bine și au avut penalty în minutul 30, dar Walcott a ratat. Un minut mai târziu același fotbalist a deschis scorul cu un șut la colțul lung din interiorul careului.

Coutinho a egalat în prelungirile primei reprize cu o lovitură liberă executată perfect de la 25 de metri. Imediat după pauză, Wijnaldum și-a întors foarte bine un adversar, a centrat în careu și Lallana marcat.

Vezi VIDEO cu golurile meciului

În minutul 56, Coutinho a reluat din fața porții o minge centrată de Clyne. Liverpool a dus scorul la 4-1 în minutul 63, după ce Mane a luat o acțiune personală și a finalizat-o cu un gol superb.

Un minut mai târziu, Oxlade-Chamberlain i-a răspuns lui Mane cu aceeași monedă și a înscris după ce a driblat trei adversari. Chambers a stabilit scorul final cu un sfert de oră, după o lovitură liberă a lui Cazorla.

Echipele de start:

Arsenal: Cech - Bellerin, Holding, Chambers, Montreal - Elneny, Coquelin - Ramsey, Iwobi, Sanchez - Walcott

Liverpool: Mignolet - Clyne, Lovren, Klavan, Moreno - Lallana, Henderson, Wijnaldum - Mane, Firmino, Coutinho

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
soextragpe
soextragpe  •  14 August 2016, 20:11

Pledoarie pentru superfotbal! O nebunie completă, cum numai ceva made in Premier League poate fi: 7 goluri senzaționale, dar puteau fi 10. Și ce goluri... Și ce atmosferă! Klopp+Wenger=spectacol!

dvd1
dvd1  •  14 August 2016, 22:53

Arsenal va fi o echipa de mijlocul clasamentului cu mare sansa. Altfel sint in jumatatea a 2a. Nu are rost sa vorbimde campionat, nu il cistiga nici intr-o mie de ani. Pot sa bata doar echipe foarte slabe. Cum dau de o echipa un pic mai buna pierd imediat. E ultimul an pt Wenger la Arsenal asta daca il apuca finalul de sezon la Arsenal

bvd_magheru
bvd_magheru  •  14 August 2016, 22:49

Bai Amigo eu am ajuns la Londra in 90 si am locuit acolo 10 ani de zile . Pe timpul ala Londra chiar avea parfumul englezesc dar Londra inseamna mai ales central London si mai apoi west London s nu cazul Nordului . Mai ales nu Nord estul . Londonezii in general nu prea erau fanatici in ce priveste fotbalul si banui ca asa au ramas si acum in 2017 .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează