INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE - SOUTHAMPTON 1-1

VIDEO Şi arbitrii simulează » Clovnul Mike Jones s-a prăbuşit teatral după ce Sissoko l-a lovit accidental

Mike Jones, în șezut, încearcă să-și revină după lovitura care l-a trimis la pămînt. Un jucător nu se poate abține să nu zîmbească
Foto: Gulliver Getty-Images +1   FOTO
Mike Jones, în șezut, încearcă să-și revină după lovitura care l-a trimis la pămînt. Un jucător nu se poate abține să nu zîmbească Foto: Gulliver Getty-Images

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 decembrie 2013 20:48

Incidentul s-a petrecut în finalul meciului Newcastle - Southampton (1-1), iar victima şi-a revenit repede. Nu şi-a sancţionat însă agresorul pentru palma încasată


Arbitrii englezi s-au săturat, se pare, să mai privească la simulările jucătorilor. Şi încearcă să-i concureze cu "talentul" lor. Altfel nu poate fi explicată căderea teatrală a "centralului" Mike Jones, sîmbătă, spre finalul partidei dintre Newcastle şi Southampton (1-1).

Click aici pentru VIDEO!

Jones s-a interpus între Moussa Sissoko (Newcastle) şi fundaşul advers Jos Hooived, care se certau, cînd francezul i-a scăpat un dos de palmă peste faţă. Accidental! Urmarea e de cascadorii rîsului. Arbitrul şi-a ascuns faţa-n mîini şi apoi s-a trîntit la pămînt ca într-o cascadorie ieftină.

Unul dintre asistenţi şi jucătorii aflaţi în preajmă s-au grăbit să-i acorde primul ajutor, iar după cîteva zeci de secunde în şezut, Jones a continuat. Spre meritul său, a acceptat explicaţia lui Sissoko, "n-a fost nici cea mai mică intenţie", şi nu şi-a pedepsit agresorul.


"Arbitrul s-a ales cu nasul însîngerat, arăta de parcă se pregătea pentru petrecerea de Crăciun"
Alan Pardew, manager Newcastle

Nu e o premieră
Mike Jones nu e primul arbitru expediat la pămînt de un jucător. În 1998, în timpul unui meci Sheffield Wednesday - Arsenal, între jucătorii celor două echipe s-a creat la un moment dat o busculadă. Iar Paolo Di Canio a fost sancţionat de arbitrul Paul Alcock cu "roşu" direct. Reacţia italianului? I-a dat un brînci "centralului", care a căzut caraghios în genunchi.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
faile_belix
faile_belix  •  16 Decembrie 2013, 14:16

Deci lu' ala i-a dat borshul pe nas si voi spuneti ca simuleaza....voi probabil ca sunteti primii din generatiile astea de genii de fac bacul praf. Vor fi tot mai multi ca voi.

tybylove
tybylove  •  16 Decembrie 2013, 10:23

A simulat sau a avut nasul insangerat?! Ori a simulat si nasul ?!

rdanutz
rdanutz  •  16 Decembrie 2013, 09:54

Cum poti spune ca arbitrul a simulat cand el CHIAR si-a luat o felie in varful nasului! Se pare ca voi astia care ati jucat fotbal numai pe hartie sunteti pricephuti rau! Da' rau de tot!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează