INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL-EVERTON 3-0

VIDEO şi FOTO » Captain FANTASTIC! Hat-trick Gerrard în Liverpool-Everton 3-0. Declaraţia de dragoste a lui Dalglish :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 martie 2012 02:09

Liverpool le-a făcut cadou suporterilor o victorie de excepţie cu Everton aseară, pentru a mai spăla păcatele din campionat, unde echipa lui Dalglish se găseşte abia pe locul 7, cu 42 de puncte, la fix 10 puncte de un loc de Liga Campionilor.

În derbyul de pe Merseyside, "cormoranii" s-au impus cu scorul de 3-0, toate golurile fiind marcate de căpitanul Steven Gerrard, în minutele 34 VIDEO, 51 VIDEO şi 90+3 VIDEO, chiar la meciul 400 în Premier League.

Stevie G a beneficiat de serviciul excelent al lui Luis Suarez, uruguayanul i-a servit două goluri ca şi făcute. A fost primul hat-trick din derbyul oraşului Liverpool după fix 30 de ani, cînd Ian Rush reuşea şi el o partidă de senzaţie, în 1982.

"Am renunţat la şcoală la 15 ani. Nu am un vocabular suficient de dezvoltat pentru a putea exprima în cuvinte ceea ce înseamnă Steven Gerrard pentru Liverpool. Cele trei goluri au fost o răsplată fantastică pentru el", a declarat la final managerul Kenny Dalglish.

"E mereu special să înscriu cu Everton, cu atît mai frumos cu cît am dat trei goluri. Trebuie să le dau credit colegilor,  mai ales lui Suarez, mi-a făcut cadou două reuşite. N-am luat gol, am obţinut tot ce ne-am dorit de la acest meci. Inconstanţa din ultima vreme e frustrantă, am jucat bine şi nu am reuşit să învingem în cîteva meciuri, sîntem la extreme şi avem nevoie să legăm victorii acum", a spus şi Gerrard după meci.

Următorul meci al lui Liverpool este duminică de la ora 18:00, acasă cu Stoke City.

Citește și:

Lovitură financiară pentru o echipă din Superliga! Primește un milion de euro după salvare
Superliga
Lovitură financiară pentru o echipă din Superliga! Primește un milion de euro după salvare
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Adrian Mititelu, audiat la DNA în „dosarul Coldea”! Zilele trecute scria: „O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA”
Liga 2
Adrian Mititelu, audiat la DNA în „dosarul Coldea”! Zilele trecute scria: „O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (8)
mutulica10
mutulica10  •  14 Martie 2012, 15:48

la liverpool este debandata totala , sa nu iei campionatul de atata timp este vina conducerii , au vandut jucatori pe banda rulanda : Xabi Alonso , Meireles , Torres si multi alti , ei stau doar in Gerrard cum sta si Roma in Totti , spre exemplu la Man United exista si o conducere buna care stie ce sa faca Alex Ferguson , da clasa ...

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  14 Martie 2012, 12:51

e greu sa faci primavara doar cu un fotbalist. Liverpool are nevoie de sange proaspat, de fotbalisti tineri dar talentati care in 1-2 ani sa se bata la titlu

nter
nter  •  14 Martie 2012, 11:58

Sorry dar Dalglish daca dupa 1-2 calde iar da una rece, poate sa se care. Inteleg ca cu blatistii de la Manchester e greu sa tii pasul, ca orice echipa care joaca pe bune se mai si incurca (nu ca ei), dar e si la 7 puncte sub Chelsea, iar Chelsea l-a dat afara pe Villas-Boas. Aia stiu ce vor, pe cand de Liverpool ne intrebam cati ani o sa mai stea departe (foarte departe) de lupta pentru podium? Si mai trebuie si cativa jucatori de calitate sa umple primul 11 macar. Degeaba ai cativa jucatori foarte buni (Gerrard, Suarez, Reina,...), cheltuie aiurea pe 2-3 oameni, ca restul sunt cam de mana a doua, jucatori de cateva milioane, precum si antrenori slabi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează