INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENTE

VIDEO și FOTO Incidente grave la Boca - River » Fotbaliști atacați din tribune: "Nu mai văd nimic, sînt ars!"

FOTO: Reuters +15   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 11:40

Meciul dintre Boca Juniors și River Plate, din returul optimilor de finală ale Copei Libertadores, a fost oprit aseară din cauza unor incidente grave.

Partida a fost întreruptă înainte de startul reprizei secunde, la scorul de 0-0, după ce fanii celor de la Boca i-au stropit pe jucătorii de la River cu o substanță chimică iritantă în timp ce aceștia reveneau de la cabine pentru actul secund! 

"Nu mai văd nimic, sînt ars!", a apucat să mai spună în acele momente de panică fundașul formației River Plate, Ramiro Funes Mori.

Iată show-ul tribunelor înainte de meci:

Și nebunia declanșată ulterior:

Meciul s-a disputat pe " La Bombonera", în fața a 60.000 de suporteri, iar Boca riscă să piardă partida la "masa verde". Confederaţia sud-americană de fotbal urmează să ia o decizie azi. În tur, scorul a fost 1-0 pentru River Plate.

Mai multe imagini AICI

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
ftwraku
ftwraku  •  15 Mai 2015, 15:52
Postat de stelistul1 pe 15 Mai 2015, 15:44

*** e ok, nu?

neamt**** ca tot este mitul asta in Romania : "domne,el este neamt...el nu face nasoale...merge ceas"....vazut pe caseta,cine cum a aruncat,cu ce a aruncat si trimisi in instanta....restu e cancan....desigur,politia la nivel global tinde sa se ocupe cu orice altceva dar nu cu protejarea societatii...poi daca filma o batranica un meltean din politie ca incalca o lege de circulatie si dadea pe net,o gasea si o indentifica pe aia pana o gasea cu ceva...asa huliganii,poi ce...tu duci la meci sa arunci cu substante ...ca daca nu iti pui o bomba si zici alahu akar sau cum zic ei,nu esti pericol social....un caz din asta,si mai grav, a fost si in brasov acum 1 an,cand o persoana a reclamat un interlop ca a violat-o si la cateva luni un anonim i-a aruncat cu acid sulfuric pe fata....agresorul nu a fost indentificat,politia din brasov are alte treburi,in schimb fata aia a a ramas oarba si desigurata...si asta vor scapa usor...sper CA presa SA APLIFICE si sa nu fie o substanta periculoasa,ca oricum 100% vor scapa toti:P ........

ftwraku
ftwraku  •  15 Mai 2015, 15:44
Postat de zecs93 pe 15 Mai 2015, 15:20

si acolo nu se mai dau amenzi sau terenuri suspendate, ce gura facuse-ra toti pentru accele torte si fumigene de la meciu cu ***, bravo lui river, au o galerie adevarata dar faze cu acidu sau cu mai stiu eu ce substanta chimica e peste limita fotbalului !!!

ar trebui sa dai exemplu din Norvegia sau Suedia,nu de la meltenii ....ca vedem,si strainii au meltenii lor,fie ca vb. de america de sud sau de astia din vest...am vazut cum un meltean neam a prabusit un avion de curand....SITUATIA ESTE SIMPLA: AUTORITATILE nu isi fac datoria. Daca eram seful politiei din Argentina le ceream subordonatilor mei sa isi faca datoria,iar daca sistemul functiona,astia isi iau cativa ani de INCHISOARE cu executuare...asa e plin internetu de 'police brutality"....daca e vreo batranica,o femeie sau o persoana cu handicap,"aplica legea" si iti incalca orice drept de cetatean,asa pe huligani.....foarte simplu,identificati,macar 30-40%din aia care au facut asta,ca nu o sa poti sa ii prinzi pe toti acum,trimisi in judecata si acolo sa se aplice legea....daca in argentina arunci cu substante nocive pe ceilalti si nu risti nimic,atunci asa sa fie....traim intr-o lume nebuna,iar nebunia si mai mare e ca ceilalti apreciaza asta.....mai toate insitutile sunt bune sa lucreze numai impotriva societatii....de ce sa lasi asa animale in libertate? iti dai seama ce fac astia la ei in cartier?

stelistul1
stelistul1  •  15 Mai 2015, 15:44
Postat de rapid_forever_1923 pe 15 Mai 2015, 15:16

Indraznesc sa spun ca fac pissu pe tot ce e in Europa,bravo lor, sigur ca excesele gen acid turnat pe jucatorii adversi nu-si au rostul dar spectacolul din tribune e la cote maxime...

*** e ok, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează