INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA / OLYMPIAKOS - AEK ATENA 1-2

VIDEO și FOTO » Incidente violente pe ”Karaiskakis”: ultrașii lui Oly au invadat terenul și s-au bătut cu poliția

foto: gazzetta.gr +4   FOTO
foto: gazzetta.gr

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 09:59

Fanii radicali mascați au asediat forțele de ordine cu torțe, petarde, scaune rupte din tribune, bare de fier și bâte de lemn.

Niciun șoc Oly - AEK fără incidente. De-abia se încheiase confruntarea de pe " Karaiskakis", câștigată surprinzător de galben-negri, care marcaseră două goluri în final (87 și 90Ă4), și a început cealaltă confruntare. Între ultrașii înfierbântați ai lui Olympiakos și polițiștii ce încercau să protejeze tunelul ce duce la vestiare.

Fanii radicali roș-albi, care îi atacaseră și pe rivali, arzându-le în timpul partidei mai multe steaguri întinse pe garduri, și-au pus cagulele și au atacat violent. Tot ce aveau în mâini deveniseră arme. Torțe, petarde, rachete, scaune rupte din tribune, bare de fier, bâte de lemn și panouri publicitare desprinse de pe marginea terenului.

Huliganii ar fi vrut să se răzbune pe jucători și pe antrenorul Óscar García, venit de o lună la echipă. N-au găsit decât trupele de șoc ale poliției, care au răspuns cu bastoane și gaze lacrimogene.

Olympiakos, campioana ultimilor 7 ani, riscă să fie acum amendată, posibil chiar să-i fie retrase puncte. Răzvan Lucescu și PAOK nu pot decât să se bucure. Sunt primii în clasament, la două puncte de AEK și la 4 de Oly. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează