INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

VIDEO şi FOTO Trădarea i-a înnebunit: "Roşu sau mort" » Banner scandalos, de o cruzime rară, la derby-ul Standard - Anderlecht

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 18:25

Etapa a 23-a din Jupiler League a găzduit derby-ul dintre Standard Liege şi Anderlecht, cîştigat de gazde, scor 2-0, după două goluri marcate în repriza secundă. 

Suporterii lui Standard i-au pregătit o coregrafie de coşmar lui Steven Defour, care a jucat timp de 5 ani la Standard şi 3 la Porto, iar acum s-a întors în Belgia la rivala din Bruxelles.

Un banner uriaş, cît toată peluza, de o cruzime rară, a fost afişat de galeria lui Standard. Mesajul pentru Defour e de-a dreptul revoltăror: "Red or dead" (Roşu sau mort).

Presiunea pe Defour a fost uriaşă, iar în a doua repriză, mai exact în minutul 53, jucătorul a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat după ce şutase intenţionat într-o minge, pe care a trimis-o spre tribună.

Golurile lui Ciman şi De Camargo au adus victoria gazdelor, care o încurcă foarte mult pe Anderlecht în lupta pentru titlu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mvradulescu
mvradulescu  •  26 Ianuarie 2015, 08:44

Ca să fiu sincer, nu pricep "cârâiala" asta dintre suporteri ! Ambele tabere ar face bine să privească cu mai multă atenție la calitățile propriilor sportivi și am îndoieli că unii din aceștia, ori dintre suporteri, deranjează pe cineva prin faptul că au exagerat cu ... plaja ... Sănătoși să fie !!!

cosminb84
cosminb84  •  25 Ianuarie 2015, 21:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pacat ca nu mai sunt printre noi managerul de hoteluri him mler si al sau asistent men gele ca sigur iti oferea un sejur la hotelul de 5 stele dachau

xftw
xftw  •  25 Ianuarie 2015, 21:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu,stelisti fiind,ar fi trebuit sa stii ca prin curtea voastra au trecut destui colorati. Deci mai usor cu comentariile.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează