INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2017

VIDEO Spania, prima semifinalistă de la Europeanul U21 » Victorie superbă cu Portugalia, 3-1, după un meci cu trei goluri de pus în ramă

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 09:06

Naționala U21 a Spaniei este prima echipă care a obținut calificarea în semifinalele Europeanului U21 din Polonia. 

Spaniolii au oferit o lecție de fotbal marți seara, învingând-o pe Portugalia, scor 3-1, la capătul unui meci superb. 

Ibericii au deschis scorul în minutul 21, prin Saul Niguez, jucătorul lui Atletico Madrid reușind un gol superb: a trecut de trei jucători și a înscris cu un șut superb de la marginea careului. 

Spania și-a majorat avantajul în minutul 65, Sandro Ramirez fructificând din câțiva metri pasa perfectă a lui Deulofeu. 

Portughezii au început să spere în minutul 77, după ce Bruma, talentatul jucător al lui Leipzig, a înscris un gol de generic, marcând cu un voleu magnific de la 21 de metri. 

Spaniolii au închis însă meciul în prelungirile partidei, prin nou-intratul Inaki Williams. Acesta a luat o acțiune pe cont propriu din propria jumătate și a finalizat cu un șut superb din interiorul careului.  

VIDEO cu golurile

Victorie pentru Spania, care devine prima echipă calificată în semifinale, acolo unde va da piept fie cu locul doi din Grupa A, fie cu învingătoarea grupei C. 

Echipele de start: 

Spania: Arrizabalaga - Bellerin, Mere, Vallejo, Jonny - Llorente - Niguez, Ceballos - Deulofeu (82. G. Deulofeu), S. Ramirez (75. I. Williams), Asensio (90. M. Merino)

Portugalia: Varela - Cancelo, Edgar Ie, Semedo, Rodrigues - J. Carvalho (66. Pacencia), Neves, R. Sanches (73. Horta) - Fernandes - Guedes, Podence (57. Bruma)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează