INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Striptease de titlu » Vucinici a sărbătorit în chiloţi golurile victoriei juventine cu Pescara (2-1)

Vucinici a reușit prima
Vucinici a reușit prima "doppietta" în acest campionat și, cu 9 goluri, este liderul marcatorilor juventini

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2013 20:08

Atacantul muntenegrean s-a dezbrăcat la fiecare reuşită, încasînd palme după ceafă de la Conte. ”Ai jucat ca un rahat şi vei sta rezervă cu Bayern”, l-a ameninţat antrenorul liderului.

Vucinici a jucat rolul de "one man show" sîmbătă, cu Pescara (2-1). Muntenegreanul a fost singurul care l-a putut bate pe fenomenalul Pelizzoli, de două ori în 5 minute, şi Juventus s-a mai apropiat cu o etapă de păstrarea titlului. Mirko a sărbătorit, de fiecare dată, cu un număr de striptease. Şi-a scos şortul, pe care l-a fluturat ca pe un fular, a fugit la margine, încasînd cîteva palme de la Antonio Conte!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Ai făcut un meci de rahat, noroc cu golurile astea! O să te ţin rezervă cu Bayern", i-ar fi spus, mai în glumă, mai în serios antrenorul campioanei. Vucinici nu s-a supărat, ba din contră: "A fost un gest de afecţiune din partea lui Mister. Eram în transă şi atunci orice este permis. Oricum, am mai făcut-o la Roma şi la «naţională», nu e prima oară cînd rămîn în chiloţi după ce marchez", a explicat Mirko.

Papp înscrie. Inutil însă!
Nu doar Stoian dă goluri la Chievo. Şi colegul său Papp a spart gheaţa ieri la Udine. La al treilea meci ca titular în Serie A, după cinci luni de la ultimul joc ca integralist, fostul fundaş vasluian a marcat în minutul 35 cu capul, dintr-o lovitură liberă. Gol de 1-2, inutil însă, pentru că veronezii au pierdut cu 3-1. Papp a ieşit în minutul 62, schimbat tactic cu Luciano, cu 6 minute înainte ca Stoian să intre la învinşi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează