INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Suarez şi-a cerut scuze după atacul canibal la Ivanovici: "Sper să mă ierte"

Aceştia sînt dinţii
Aceştia sînt dinţii "canibalului" Suarez. Şi momentul în care atacantul lui Liverpool îl muşcă pe Ivanovici de braţ // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 aprilie 2013 12:23

UPDATE Luis Suarez şi-a cerut scuze de la Branislav Ivanovici: "Îmi cer scuze pentru comportamentul inacceptabil pe care l-am avut în meciul cu Chelsea. Încerc să vorbesc cu Ivanovici şi să îmi cer scuze direct de la el. Îmi pare rău că mi-am dezamăgit coechipierii şi fanii de la Liverpool"

"Canibalul" muşcă din nou! » Suarez a sărit la Ivanovici în Liverpool - Chelsea 2-2
Luis Suarez, atacantul lui Liverpool, a făcut o victimă şi în 2010, cînd juca la Ajax: Bakkal (PSV). A fost suspendat atunci 7 meciuri.

A fost un meci incendiar pe "Anfield", Liverpool egalînd în cel de-al 7-lea minut de prelungire. Cine putea să marcheze? Luis Suarez, golgeterul Premier League, cu 23 de reuşite. Dar uruguayanul riscă o pedeapsă extrem de dură după ce a făcut ieri după-amiază.

VIDEO: Vezi AICI faza controversată!

În repriza a doua, în urma unei ciocniri cu Ivanovici în careul oaspeţilor, Suarez s-a aruncat asupra fundaşului sîrb şi l-a muşcat feroce de braţ. Ivanovici a protestat, i-a arătat arbitrului Kevin Friend urma dinţilor rivalului, dar acesta nu l-a eliminat. Era 2-1 pentru Chelsea în acel minut 74.

Nu e prima oară cînd Suarez, poreclit "Canibalul" pentru agresivitatea sa, îşi atacă adversarii. În noiembrie 2010, într-un meci al lui Ajax cu PSV, l-a muşcat de gît pe Bakkal, mijlocaşul din Eindhoven. Şi a fost 7 etape suspendat.

Ceea ce se va întîmpla aproape sigur şi în Anglia. Atacantul de 26 de ani al lui Liverpool a fost deja trimis 8 runde în tribună sezonul trecut, după ce Evra (Man. United) l-a acuzat de rasism.

"Îmi pare rău pentru ce i-am făcut lui Ivanovici, îmi cer scuze pentru comportamentul meu imposibil de scuzat" (Luis Suarez, atacant Liverpool)

"Am văzut şi eu acele reluări TV. Reacţia lui Suarez e inacceptabilă. Nici la Liverpool, nici în altă parte. I-am spus asta" (Brendan Rodgers, manager Liverpool)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
chr508
chr508  •  22 Aprilie 2013, 12:58

In locul lui Ivanovici ii rupeam dintii. Sa vad cu ce mai musca el dupa aia.

vandersaar
vandersaar  •  22 Aprilie 2013, 02:31

Canibalul asta e golgetarul Premier League, dar sigur ii lipseste ceva la mansarda ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează