INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA - BULGARIA 1-1

VIDEO Tari o repriză » Ungaria a scos doar un egal în amicalul cu Bulgaria, scor 1-1

"Vîrful" Szalai, în prim-plan, pierde duelul pentru balon cu bulgarul Ivanov

Articol de - Publicat joi, 01 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 martie 2012 11:20

Maghiarii au arătat bine pînă la pauză, cînd au şi condus cu 1-0. Apoi au plătit tribut gafelor din defensivă.

Primul amical al anului n-a fost o reuşită pentru Ungaria. Doar 1-1 cu Bulgaria, aseară, la Gyor, într-un meci în care a arătat două feţe. O evoluţie mai aproape de parcursul bun din preliminariile Euro 2012 în prima repriză, gafe mari în apărare la reluare, speculate în cele din urmă de oaspeţi.

Selecţionerul adversarei "tricolorilor" în calificările CM 2014, Şandor Egervari, a mers pe mîna unui 4-4-2 şi-a început cu Bogdan - Varga, Korcsmar, Juhasz, Kadar - Hajnal, Pinter, Buzsaky, Dzsudzsak - Szabics, Szalai. Cu excepţia lui Varga, de la Debrecen, numai stranieri.

Aici ai VIDEO cu cele două goluri marcate în amical!

O bară a lui Dzsudzsak, urmată la cîteva zeci de secunde de-un "cap" peste "transversală" semnat Juhasz au fost primele ocazii. Tabela s-a schimbat însă abia în finalul primei părţi (42): Szalai, şut din apropierea punctului cu var, în colţul din dreapta portarului.
Mult mai prezenţi în atac după reluare, bulgarii au devoalat "găurile" din centrul defensivei gazdelor. Popov i-a păcălit în două rînduri pe fundaşii centrali adverşi, dar n-a reuşit decît să-l remarce pe portarul Bogdan. Abia în final (87), Bojinov a reuşit în sfîrşit şi meritata egalare: 1-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bebe_scu
bebe_scu  •  01 Martie 2012, 10:24

SA RADEM CU GSP si cu Aurelian Botezatu : Ungaria a scos dor un punc.. Meci Amical domnule. A mai fost un tricolor care a spus ca doar cele 3 puncte conteaza intr-un meci amical. De rasul curcilor. Unde va gasiti reporterii fratilor???!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează