INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Titlul, ca şi dat » Man. City s-a distanţat la 8 puncte în urma liderului United

Pe Balotelli (stînga) l-au lăsat complet nervii în final și intrarea la Sagna a fost penalizată cu
Pe Balotelli (stînga) l-au lăsat complet nervii în final și intrarea la Sagna a fost penalizată cu "roșu" de arbitrul Atkinson // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 23:18

”Cetăţenilor” le trebuia o victorie la Arsenal ca să se menţină în plasa campioanei (2-0 cu QPR). Dar au terminat învinşi (0-1) şi cu Balotelli eliminat.

Manchester United poate să pună şampania la rece. Rivala City nu mai are nici suflu, nici nervi pentru a-i periclita poziţia de lider. S-a văzut limpede ieri, cînd "cetăţenii" au clacat din toate punctele de vedere în faţa Arsenalului (0-1). Le trebuia o victorie pentru a mai conta cu şanse reale în lupta pentru titlu, dar au sfîrşit învinşi, gol Arteta (87), şi cu un om mai puţin pe teren, după eliminarea lui Balotelli (88).

VIDEO: Aici ai golul marcat de Arsenal în meciul cu Manchester City!

City a continuat trendul descendent din ultimele etape, remize cu Stoke (1-1) şi Sunderland (3-3), printr-o nouă evoluţie modestă. Şi eşecul de pe "Emirates" a venit logic. Ba chiar a scăpat ieftin cu un singur gol încasat, dacă luăm în calcul barele lui Van Persie şi Walcott, ca să nu mai vorbim de alte mari ocazii ale "tunarilor".

Însă ce motivaţie să mai ai cînd rivala United e ajutată de arbitri chiar şi împotriva unei echipe, Queens Park Rangers, din subsolul clasamentului? "Centralul" Lee Mason le-a făcut "diavolilor" viaţa neaşteptat de uşoară încă din debut, oferindu-le un penalty cadou şi lăsîndu-i pe adversari în inferioritate la o fază în care Ashley Young, aflat şi în ofsaid, s-a dat lovit în careu. Rooney a transformat, apoi Scholes a închis tabela: 2-0.

CU CINE MAI AU DE JUCAT

MAN. UNITED (79p)
Wigan (d)
Aston Villa (a)
Everton (a)
MAN. CITY (d)
Swansea (a)
Sunderland (d)

MAN. CITY (71p)
West Bromwich (a)
Norwich (d)
Wolverhampton (d)
MAN. UNITED (a)
Newcastle (d)
QPR (a)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
victor_l
victor_l  •  09 Aprilie 2012, 10:02

" City s-a distanţat la 8 puncte în urma liderului United" Poate corectati in romaneste: - United s-a distantat la 8 puncte de urmatoarea clasata, City ;)

plischi
plischi  •  09 Aprilie 2012, 06:42

in sport distantzarile se fac inspre in sus sau catre inainte. mai degraba te indepartezi atunci cand distanta se mareste in jos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează