INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - BORDEAUX 2-2

VIDEO Trappa deschisă » Portarul de la PSG a gafat la ambele goluri ale lui Bordeaux, scor 2-2

Articol de - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 00:00

După 4 victorii consecutive, Parisul a căzut în nas chiar în Parc des Princes. Trapp a voleibalat o minge în propria poartă și a făcut-o cadou pe a doua.

De cînd a venit la Paris, Kevin Trapp, 25 de ani, considerat de nemți un viitor mare portar, a jucat toate meciurile roș-albastre. Cinci în campionat, unu în Supercupa Franței. Sirigu, titularul din ultimii ani, rămăsese legat pe bancă. Iar goalkeeperul german nu primise nici un gol pînă vineri seară. Cînd a fost dezastru.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La 1-0 pentru PSG, Saivet a deviat balonul spre colțul scurt în minutul 31. Trapp era acolo. Ce a făcut? O voleibalare în propria poartă, deși nu era nimeni lîngă el să-l pună sub presiune. În repriza a doua (79), la 2-1, blondul adus de la Frankfurt a întîrziat tot căutînd un coleg pentru pasă. Și Khazri i-a furat mingea la 11 metri, marcînd simplu. 2-2.

Întrebat despre erorile lui Trapp, Sagnol, antrenorul girondinilor, a răspuns amuzat: "Aceasta este gentilețea germană. Văzuse că și portarul nostru gafase".

9.000.000 €a plătit PSG în vară pentru transferul lui Trapp de la Frankfurt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează