INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASIA

VIDEO Ultima invenţie» Ce tertip a folosit un portar pentru a trage de timp

El este Aly Khaseif, inventatorul ”metodei șiretul” de a întîrzia jocul
El este Aly Khaseif, inventatorul ”metodei șiretul” de a întîrzia jocul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 11:51

Sînt multe moduri prin care jucătorii încearcă să tragă de timp. Degajări în tribună, aşezatul jambierelor, simularea ori exagerarea unei accidentări. Pe listă poate fi adăugat încă unul. ”Patentarea” a făcut-o un portar.

S-a întîmplat la meciul dintre Esteghlal (Iran) şi Al Jazira (Emirate), din grupa A a Ligii Campionilor Asiei. Cum echipa sa conducea cu 2-1, goal-keeperul oaspeţilor, Aly Khaseif a întîrziat jocul utilizînd o metodă aparte. La o repunere din colţul careului mic, el s-a aplecat  să-şi aşeze mingea, dar în timp ce o tot aranja, şi-a desfăcut subtil şireturile de la gheată.

I-a arătat arbitrului ce a păţit ”involuntar”. Meciul s-a oprit. Iar cum Khaseif purta mănuşi, a trebuit să se ducă la un coleg care să-l lege din nou. Aşa a cîştigat cîteva zeci de secunde. Tertipul i-a folosit, deoarece Al Jazira a reuşit să păstreze rezultatul de 2-1.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  11 Aprilie 2012, 15:50

Incepator. Sa vada la noi cum stau portarii pe jos si jucatorii. Aia de la Tg-Mures in special, dar nu numai. Cand nu stii fotbal si nu stii sa dai o pasa sau un sut, stai pe jos si tragi de timp. Problema la noi este faptul ca arbitrii sunt corupti si nu prelungesc meciul cu 10-15 minute, cat ar trebui. Prelungesc cu 3 si fluiera sfarsitul dupa 2. O mostra o sa vedeti la Galati, dupa ce Otelul va deschide scorul cu Steaua.Vor trage doar de timp.

silvinio
silvinio  •  11 Aprilie 2012, 12:30

daca se intampla la noi nu ma mira:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează