INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Ultraşii Nocerinei le-au interzis jucătorilor să intre pe teren: "Vă omorîm" » Ce s-a întîmplat la meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 23:55

Situaţie incredibilă la partida din liga a 3-a din Italia. Meciul dintre Salernitana şi Nocerina a fost oprit în minutul 21.

Totul a pornit din cauza fanilor Nocerinei, care nu au fost lăsaţi să intre pe stadion. Aceştia i-au atenţionat pe jucătorii echipei să nu intre nici ei pe teren.

După ce oaspeţii au efectuat toate cele 3 schimbări în primele secunde ale partidei, apoi, pînă în minutul 20. alţi 5 jucători ai Nocerinei au acuzat probleme musculare şi nu au mai putut continua meciul.

"Vă omorîm dacă jucaţi"

Rivalitatea dintre cele două echipe a obligat Federaţia Italiană de Fotbal să-i interzică pe ultraşii Nocerinei la meci.

Această decizie i-a nemulţumit pe aceştia şi i-au ameninţat pe jucători: "Vă omorîm dacă intraţi să jucaţi".

Jucătorii au recunoscut şi ei că au fost obligaţi de fani: "Nu vrem să intrăm pe teren, ultraşii ne-au ameninţat cu moartea", au recunoscut jucătorii.

Au refuzat să iasă din autocar

Fotbaliştii Nocerinei nu au vrut să iasă din autocar în momentul în care au ajuns la stadionul Salernitanei.

Cu greu au fost convinşi să facă acest lucru, doar după insistenţele oficialilor echipei şi a chestorului poliţiei din Salerno, Antonio De Jesu.

"Puteţi juca derby-ul în condiţii de maximă sercuritate, chiar dacă există aceste tensiuni între galerii", le-a promis acesta jucătorilor. Partida a început însă cu 40 de minute întîrziere.

"Vîntoare" de fani ai Nocerinei

La cele 20 de minute de joc au asistat 7000 de fani, toţi susţinători ai gazdelor.

În afara stadionului, la aproximativ 500-600 de metri, suporterii gazdelor opreau maşini, iar oamenilor le erau cerute actele pentru a vedea dacă sînt din Nocera Inferiore, regiune a provinciei Salerno.

"Accidentaţi" pe bandă rulantă

După ce a făcut trei schimbări în secunda 50 a meciului, Nocerina a rămas fără jucători treptat.

În minutele 3, 7, 13 , 15 şi 21 s-au accidentat şi cum regulamentul nu permite ca o echipă să joace în 6 oameni, arbitrul a fluierat finalul jocului şi gazdele au cîştigat la masa verde, 3-0.

Remedi, Palma, Danti, Kostadinovici şi Lapre sînt jucătorii care nu au mai putut continua jocul.

Nocerina este ultima în Serie C1/B, avînd doar un punct după 10 meciuri. Salernitana, cu 3 puncte din acest meci urcă pe 8, cu 15 puncte.

Comisia de Disciplină a deschis o anchetă împotrvia celor de la Nocerina. Antrenorul echipei trebuie să explice de ce a făcut cele 3 schimbări după mai puţin de un minut.

Accidentările sînt puse pe seama faptului că jucătorii nu s-au putut încălzi aşa cum este normal.

Vezi aici VIDEO de la meci!

7,000 de fani au asistat la această partidă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
monere1980
monere1980  •  11 Noiembrie 2013, 18:57
Postat de lolica123 pe 11 Noiembrie 2013, 08:50

Nu credeti ca a ajuns un pic cam departe fenomenul ultras?!

ba da! Astia nu mai sint oameni, sint mai degraba gorile (sau orice alt animal) care nu vad decat sange in fata ochilor. Am si spus cu ceva timp in urma ca fotbalul tampeste omenirea iar mass-media amplifica fenomenul.

lolica123
lolica123  •  11 Noiembrie 2013, 08:50

Nu credeti ca a ajuns un pic cam departe fenomenul ultras?!

lolica123
lolica123  •  11 Noiembrie 2013, 08:50

Maimute! :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează