INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA - ECUADOR 0-0

VIDEO Un chilian salvează Brazilia » Bascunan le-a anulat ecuadorienilor un gol perfect valabil: scorul a rămas 0-0

Portarul brazilienilor, Alisson, scapă balonul centrat de Bolanos în plasă
Portarul brazilienilor, Alisson, scapă balonul centrat de Bolanos în plasă

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

Fără magia lui Neymar, păstrat pentru JO de la Rio, Brazilia e o echipă obișnuită.

Sâmbătă noapte, la debutul în Copa America Centenario, Selecao a avut o evoluție palidă și n-a reușit decât un 0-0 cu Ecuador. Culmea ironiei, chiar pe Rose Bowl (Pasadena), stadionul unde în 1994 a sărbătorit penultimul său titlu mondial.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mai mult decât atât, nici măcar această remiză albă n-a fost curată. În minutul 66, Miller Bolanos a centrat de pe linia de fund, în careul mic, iar portarul Alisson a scăpat mingea printre mâini, în plasă.

Gol! - au exultat ecuadorienii. Numai că arbitrul chilian Bascunan și asistentul de pe acea parte au decis altfel. Pentru ei, în momentul centrării lui Bolanos, balonul depășise linia. Și-au anulat reușita.

Degeaba au protestat jucătorii lui Gustavo Quinteros. Susținuți și de reluările TV, care au arătat că golul a fost regulamentar. A rămas 0-0. Iar Brazilia n-are voie să greșească miercuri, cu Haiti.

"Am văzut reluările TV de 25 de ori și balonul nu trece linia porții cu toată circumferința. Arbitrul a greșit și de eroarea lui profită echipa mai puternică"
Gustavo Quinteros, selecționer Ecuador        

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează