INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Un nou gest incredibil în Serie A după "cazul De Sanctis"!

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 15:19

Italienii nu mai înţeleg nimic pentru că după fiecare etapă apar imagini care lasă de înţeles că la unele partide ar avea loc înţelegeri suspecte.

Juventus este din nou în prim planul unui scandal de proporţii din Italia. După gestul de neînţeles al lui De Sanctis, care s-a arătat extrem de supărat după ce echipa sa a înscris, un nou gest tulbură fotbalul italian. Juventus - Cesena s-a jucat pe data de 4 decembrie 2011, meci în care juventinii au învins la două goluri diferenţă. Episodul ciudat s-a petrecut în minutul 85, la scorul de 1-0. Antonioli a fost eliminat după ce a provocat un penalty, dar Cesena făcuse deja toate schimbările.

Între buturi a intrat fundaşul Guillermo Rodriguez, care trebuia să facă tot posibilul pentru a-şi ţine echipa în joc în ultimele minute. Vidal şi-a aşezat balonul la punctul cu var, iar cu doar cîteva secunde Rodriguez i-a arătat adversarului său colţul în care va sări! Vidal a executat lejer cu latul în colţul opus, iar Juventus a cîştigat fără probleme confruntarea cu Cesena. După apariţia imaginilor, formaţia din Torino a reacţionat. "Răspîndirea imaginilor în care Arturo Vidal execută penaltyul împotriva Cesenei, moment despre care unii încearcă să sugereze că ar fi existat o înţelegere între jucătorul nostru şi cel al Cesenei, nu reprezintă decît o încercare răutăcioasă şi neîndemînatică de a strica imaginea clubului şi a jucătorului Arturo Vidal. Clubul Juventus va acţiona în consecinţă", se arată într-un comunicat.

VEZI MAI JOS VIDEO!

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Mihai Stoica a arătat în direct la TV imaginea tulburătoare primită de la Tavi Popescu: „Asta i se plimba în picior”
Superliga
Mihai Stoica a arătat în direct la TV imaginea tulburătoare primită de la Tavi Popescu: „Asta i se plimba în picior”
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (22)
macs23
macs23  •  17 Ianuarie 2012, 22:03

daca un jucator de nivelul asta, cand bate penalty si portar e un jucator de camp, mai are nevoie si de ajutor... hai fiti seriosi...

tuku
tuku  •  17 Ianuarie 2012, 21:36

In momentul cand portarul ajunge pe linia portii, misca natural capul in dreapta, nu face cerere cu numar de inregistrare. Vidal era cu privirea la fluieras si nu la portar. Prostia e munca prostilor de pretutindeni!

talpaiadului
talpaiadului  •  17 Ianuarie 2012, 21:21

E adevarat ca portarul face din cap spre dreapta, problema este insa ca nu precizeaza daca acolo sa traga adversarul, sau daca acolo va sari el. Eu cred ca a fost mai mult un gest la intimidarea adversarului decat blat.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează