INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - LAZIO 2-4

VIDEO Un penalty de 50 de milioane! Higuain a dat o ”dublă”, dar a irosit un 11 metri cu Lazio, 2-4, și Napoli a ratat Liga Campionilor

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2015 00:00

Argentinianul cu clauză de 100 de milioane de euro putea califica echipa lui Benitez în play-off-ul Champions League. Acolo merge însă Ștefan Radu, după un thriller cu doi eliminați și două goluri reușite de rezerve pe San Paolo

Rafa Benitez a fugit la Real și a lăsat în urmă un munte de tristețe și frustrare la Napoli. Locul 5, egal cu un sezon falimentar, a venit la capătul unui thriller în trei acte, în care Lazio a murit și a înviat succesiv pe San Paolo (4-2). Și în care Higuain a dat cu piciorul ocaziei de a fi eroul azzurrilor și celor 50 de milioane E ce ar fi venit din Ligă, dar ar putea spune adio ca un trădător. Pipita a ratat duminică probabil cel mai scump penalty din actualul secol!

Click aici pentru VIDEO!

Napoli a făcut o primă repriză oribilă, încasînd două goluri pe greșeli incredibile. A renăscut însă uluitor și în actul 2 al dramei a revenit la 2-2, prin "dubla" lui Higuain. A avut chiar om în plus (două "galbene" Parolo în 7 minute). Iar după ce Ghoulam a reechilibrat situația (roșu în 4 minute!), Higuain a bătut peste poartă un penalty inventat de Rocchi! Actul final a fost cu happy-end pentru Pioli, care a mizat pe două rezerve cîștigătoare, Onazi și Klose. Iar Lazio, fără Ștefan Radu (operat de hernie), a sărbătorit pînă dimineață împreună cu 10.000 de fani, la Formello.

38 de aniare Toni, cel mai bătrîn capocannoniere din istoria Seriei A. Atacantul Veronei a marcat 22 de goluri, la fel ca Icardi (Inter), și l-a surclasat pe Hubner (32 de ani)

300 de goluria reușit Totti pentru AS Roma în toate competițiile, cu acela marcat duminică împotriva lui Palermo

47 de goluris-au înscris în ultima etapă din Serie A. În edițiile cu 20 de echipe, numai în 1950-1951 au fost mai multe în runda finală, 54

Tătă după 98 de zile!

Fiorentina a terminat pe locul 4, după 3-0 cu Chievo, meci în care Tătărușanu a revenit în poarta Violei după 98 de zile! Integralist, fostul stelist a primit nota 6 în Gazzetta: "A șomat o repriză, apoi a respins cu fața un șut al lui Pellissier și a fost salvat de bară la voleul trimis de același atacant". A fost abia al nouălea meci al lui Tătă în acest campionat, în care a suferit mult din cauza unei accidentări la spate, redevenind rezerva lui Neto.

Zenga la Sampdoria

Deși a încheiat pe locul 7 (de Europa League) cu Sampdoria, Sinișa Mihajlovici nu mai rămîne. Patronul Ferrero deja i-a găsit înlocuitor, pe Walter Zenga, care se întoarce după 5 ani și 4 luni de la divorțul de Palermo. Fostul tehnician al Stelei și al lui Dinamo va semna pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul, în funcție de performanțe. Va primi 850.000 de euro anual, cu o treime mai puțin decît salariul lui Mihajlovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
football.city.star.bucharest
football.city.star.bucharest  •  02 Iunie 2015, 09:13

vedeti-va de treaba ca a fost blat cat casa poporului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează