INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Un puşti de 9 ani e fericit că idolul său de la United i-a rupt mîna: ”Rooney m-a făcut vedetă”

Micul Jamie e mîndru de ghipsul său. E
Micul Jamie e mîndru de ghipsul său. E "opera" idolului Rooney

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 22:59

Jamie Thomas a povestit că, la şcoală, colegii l-au asaltat după accidentul produs la încălzirea dinaintea meciului cu Wolverhampton (5-0)


Deşi duminica trecută s-a întors acasă cu mîna-n ghips de la stadion, Jamie Thomas este un copil fericit. Povestea lui a ajuns în toate ziarele din lume, iar la şcoală e deja o vedetă din cauza "agresorului": Wayne Rooney.

Click aici pentru VIDEO cu incidentul, la 00:13


O minge şutată de atacantul lui Man. United la încălzirea dinaintea meciului cu Wolverhampton (5-0) l-a lovit în mînă pe puştiul de 9 ani aflat în tribună, provocîndu-i o fractură la încheietură: "Am pierdut repriza a doua pentru că aveam dureri şi a trebuit să merg la spital. Însă a meritat. Mi-a rupt mîna tocmai idolul meu, Rooney, şi asta-i fantastic!".

Senzaţia e împărtăşită şi de colegii lui Jamie. A doua zi, la şcoală, l-au primit ca pe un erou: "Toţi voiau să-şi pună semnătura pe ghipsul meu". Iar de ieri, el e în al 9-lea cer. Informat despre consecinţele şutului său, Rooney i-a trimis scuze via Twitter, apoi o scrisoare şi tricoul său de joc cu autograf.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
benzema0707
benzema0707  •  24 Martie 2012, 12:13

Macar s-a ales cu ceva :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează