INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Uruguayanul kung-fu » Sancţionat pentru rasism, Suarez a trecut la arte marţiale

Aşa a arătat faultul lui Luis Suarez.
Aşa a arătat faultul lui Luis Suarez.

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 01:06

Abia revenit după 8 etape de suspendare, atacantul lui Liverpool i-a tras un şut în burtă lui Parker (Tottenham). Rooney, de la rivala Man. United, susţine că trebuia eliminat. VEZI AICI IMAGINI VIDEO!

Luis Suarez a dat iarăşi de bucluc. Parcă-l caută cu lumînarea. Nu i-a fost de ajuns scandalul rasial cu francezul Patrice Evra (Man. United), soldat cu 8 etape de suspendare, că a făcut rapid rost de un altul. La prima apariţie pentru Liverpool după ispăşirea pedepsei, luni seară, cu Tottenham (0-0), atacantul uruguayan i-a aplicat un şut în burtă adversarului direct, Scott Parker. Iar într-o altă fotografie e surprins băgîndu-i acestuia degetu'-n ochi.

Sancţionat de arbitru cu "galben" pentru lovitura de kung-fu, Suarez e atacat pe Twitter de Wayne Rooney. Colegul lui Evra la United a văzut meciul la televizor şi consideră că uruguayanul trebuia să fie eliminat. Iar Garry Neville, fost jucător al campioanei, acum comentator TV, îi dă dreptate: "Luis a scăpat ieftin". Şefii lui Liverpool, în schimb, văd un atac ţintit: "Ce-a scris Rooney pe Twitter poate avea legătură şi cu faptul că sîmbătă jucăm cu Manchester United. Suarez e însă un tip puternic şi va rezista fără probleme presiunii de pe Old Trafford".

Şi-a "ştampilat" adversarul
Un alt jucător care luni seară a dat fotbalul pe arte marţiale e Borja Gomez. În meciul cu Malaga (2-1), fundaşul Granadei i-a pus talpa-n piept lui Buonanotte (foto) şi-a scăpat, ca şi Suarez, cu un "galben". În schimb, colegul lui Buonanotte, Demichelis, a văzut "roşu" direct la o intrare dură asupra lui Henrique.

"Dacă arbitrul vede acea lovitură aplicată de Suarez lui Parker şi-o sancţionează, cartonaşul trebuie să fie de culoare roşie!" (Wayne Rooney, Manchester United)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează