INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Valencia dă vina pe arbitraj pentru eşecul cu Real: ”Le e frică de granzi”

Valencienii se simt nedreptăţiţi de arbitraj după meciul cu Real. +3   FOTO
Valencienii se simt nedreptăţiţi de arbitraj după meciul cu Real.

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 21:05

Semnalizat de trei ori aiurea în ofsaid, în poziţie de singur cu Casillas, Soldado acuză şi alte două mari gafe. Henţ la golul doi al madrilenilor plus un penalty refuzat ”liliecilor”.

Real a luat o opţiune importantă pentru calificarea în semifinalele Cupei Regelui, după 2-0 în turul cu Valencia, dar, dincolo de paradele lui Casillas şi de noroc, trupa lui Mourinho a fost serios ajutată de arbitri. "Liliecii" au explodat la sfîrşitul meciului şi au făcut praf brigada care a oficiat pe "Bernabeu"!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Le e frică să-i prejudicieze pe granzi. Există unii care nu rezistă presiunii puse de Madrid şi nu s-au ridicat la nivelul partidei. Ofsaidurile, penaltyul la Jonas, henţul de la gol sînt lucruri ce ne periclitează obiectivul. Sîntem neputincioşi, dacă protestăm ne suspendă!", s-a înfuriat Soldado. "Sînt revoltat, ca toţi fanii! Am jucat excelent, dar nu ne putem bate cu astfel de elemente", tună şi preşedintele Llorente.

Golgeterul Valenciei a fost oprit de asistent de trei ori (minutele 22, 58 şi 65), în situaţie de singur cu Iker, fără să fi fost în ofsaid! Muniz Fernandez n-a văzut ţinerea de tricou a lui Carvalho în careu (50) şi, se mai plîng oaspeţii, că Higuain ar fi atins mingea cu mîna, şi nu Guardado, la al doilea (auto)gol.

Di Maria amendat
Acuzaţiile lansate de Di Maria după remiza albă cu Osasuna îl vor costa o amendă de 1.500 de euro. Arbitrii l-au reclamat la Comisia de Disciplină pe mijlocaşul argentinian care s-a plîns că Real a fost privată duminică de un succes la Pamplona. Soldado l-a şi ironizat: "Di Maria a fost toată săptămîna cel mai bun jucător de la Real. A pus presiune extraordinară pe arbitri şi rezultatul s-a văzut imediat".

"Incredibil, sînt indignat! Aşa ni se întîmplă mereu cînd jucăm pe Bernabeu, este un deja vu. Cînd nu sînt de vină arbitrii, ne defavorizează arbitrii" (Roberto Soldado, atacant Valencia)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
dilibau
dilibau  •  22 Ianuarie 2013, 20:18

Imi amintesc ca acelasi Soldado a ratat singur cu Casillas in meciul de Cupa de pe Bernabeu. Atunci de ce n-a criticat arbitrajul? Ca asa a ramas doar ca e prea slab...

sakazuke
sakazuke  •  17 Ianuarie 2013, 15:26
Postat de dani_val pe 17 Ianuarie 2013, 14:38

Si totusi o declaratie a lui Mourinho despre arbitraj, sa spuna el "niste chestii " , nu?:)). Stai ca se abtine, am uitat.

si normal sa se abtina ......ai vazut ce amenda si-a luat di.maria dupa ce a zis ca arbitrii au gresit contra lui real madrid la unele meciuri( si pe buna dreptate)..:) inca nu am vazut amenzi la jucatorii lui levante, acum valencia sau zaragoza cand jucatorii respectivi declarau contra arbitriilor...... ciudat ca intra din oficiu numai contra lui real madrid anul asta...:)

sakazuke
sakazuke  •  17 Ianuarie 2013, 15:20
Postat de dani_val pe 17 Ianuarie 2013, 14:38

Si totusi o declaratie a lui Mourinho despre arbitraj, sa spuna el "niste chestii " , nu?:)). Stai ca se abtine, am uitat.

mi se rupe daca mou zice ceva de arbitraj sau nu......... chestia este ca cei de la valencia cat si cei de la real madrid se pot plange amandoua de arbitrajul meciului ,in general sa gresit in amandoua directiile.....dar plang doar cei invinsi cautand scuze....... altii se plang de iarba ,vant si alinierea planetelor :) iar la 2 faze incriminate soldado a ratat sau nu a ajuns la mingie pana sa fluiere arbitrul.... cat despre hentul lui higuain ,se vede pe reluarea din poarta ca jurado atinge mingia cu mina nu higuain....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează