INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

VIDEO Victorie cu iz de Champions League » Napoli câștigă pe San Siro cu AC Milan și se apropie la un punct de Juventus

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 10:09

Derby-ul etapei din Italia dintre AC Milan și Napoli s-a terminat cu victoria echipei oaspete, scor 2-1. Meciul de pe San Siro a început foarte prost pentru Milan, care după doar 9 minute era condusă cu 2-0.

VEZI VIDEO

Lorenzo Insigne (6) cu un șut spectaculos la colțul lung și Jose Callejon (9) cu o execuție printre picioarele lui Donnarumma au asigurat un avantaj important napoletanilor.

Oaspeții n-au mai atacat foarte mult, iar jocul a fost la discreția lui AC Milan, care n-a fost însă foarte periculoasă. În minutul 37, Juraj Kucka a profitat de o gafă din defensiva lui Napoli și a redus din diferență. A fost însă doar golul de onoare al gazdelor.

Acest rezultat o apropie pe Napoli la doar un punct de Juventus. Are 44 de puncte și e la egalitate cu AS Roma. Campioana Italiei are două meciuri mai puțin, în timp ce echipa di capitală are unul.

AC Milan are 37 de puncte, cu unul peste Inter și 4 sub ocupanta locului 4, Lazio. Este pe locul 5 și luptă pentru locurile de Europa League.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  22 Ianuarie 2017, 15:21

unde i VEDETA de la STARcred ca e EXILAT din ITALIA numai prosti face CIRIPESKES nu poate tine spatele mult impresarul italian e varza

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Ianuarie 2017, 12:53

”Proasta” nu a fost la meci, dar recuperează la antrenamente....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează