INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Victorie pentru Hillsborough » Liverpool a onorat amintirea fanilor morţi la Sheffield în 1989 printr-un 3-2 cu City

Hart n-are nici o șansă la șutul plasat al lui Coutinho și va fi 3-2 pentru Liverpool // Foto: Gulliver/GettyImages
Hart n-are nici o șansă la șutul plasat al lui Coutinho și va fi 3-2 pentru Liverpool // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:15

Derby-ul a fost influenţat şi de greşelile arbitrului Mark Clattenburg, care n-a dat trei penalty-uri clare: două lui City, unul gazdelor.

Liverpool a fost ieri o mare de emoţii. În amintirea celor 96 de fani decedaţi pe 15 aprilie 1989 la Sheffield, pe Hillsborough, dar şi apoi, în 90 de minute electrizante împotriva contracandidatei la titlu Man. City (3-2). Un meci în care "cormoranii" şi-au adus suporterii de la extaz în agonie pentru ca apoi, ajutaţi şi de "centralul" Mark Clattenburg, să le ofere un happy-end.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Prima jumătate de oră a fost "Perfect Liverpool". Gazdele au făcut legea pe teren şi pe tabelă. În minutul 26 era 2-0. City? Oamenii lui Pellegrini puteau reveni în joc, dacă arbitrul Clattenburg le acorda un penalty clar, la faultul lui Sakho asupra lui Dzeko (33). Pentru amfitrioni trebuia să fie un avertisment, însă nu şi-au luat măsuri. Iar la reluare, Silva şi Johnson, autogol, au restabilit egalitatea pe tabelă.

Norocul lui Liverpool? Forma slabă a lui Kompany. Dacă la faultul asupra lui Suarez, Clattenburg l-a iertat de-un penalty, căpitanul lui City i-a pus apoi mingea pe tavă lui Coutinho pentru 3-2. Oaspeţii au avut superioritate în final, după eliminarea lui Henderson, şi ar fi putut egala, dar lui Clattenburg i-a scăpat henţul comis de Skrtel în propriul careu.

93 de goluri are Liverpool în campionat. Peste Barcelona (92) şi doar la o reuşită în spatele liderului european Real

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gabi_red
gabi_red  •  14 Aprilie 2014, 13:50

Multumesc gsp.ro pentru modificarea textului. Acum nu se scrie ca am castigat cu ajutorul arbitrului, dar se pomeneste de 3 penalty-uri imaginare. Parerea mea este ca nici la Suarez nu a fost pentru ca suntem in Anglia nu in Romania unde e mai rau ca la baschet, in functie si de arbitru, evident.

gabi_red
gabi_red  •  14 Aprilie 2014, 13:48
Postat de whiteredarad pe 14 Aprilie 2014, 13:01

@gabi-red- nu prea ai auzit de "bareaza calea",adica nu are treaba cu mingea si impiedica adversarul sa joace !!!

Ba da, dar nu l-a atins...efectiv a trecut prin fata lui. Daca ii bara calea si era contact fizic era fault, dar asa? Cum sa dai faul daca nu-l atinge pe atacant?

whiteredarad
whiteredarad  •  14 Aprilie 2014, 13:01
Postat de gabi_red pe 14 Aprilie 2014, 10:01

Articol de 2 lei...cum a castigat Liverpool cu ajutorul arbitrului cand se mentioneaza ca au fost 2 penalty-uri neacordate, cate unul de fiecare parte? Apropo, daca nu ati vazut meciul, nu mai scrieti ca la SaKho a fost 11 m...omul a intrat prin alunecare fara sa-si atinga adversarul(efectiv a trecut printre Dzeko si minge, dupa care Dzeko a cazut peste adversar lovindu-l cu genunchiul in cap). Ochii pe ecran si apoi articole scrise!

@gabi-red- nu prea ai auzit de "bareaza calea",adica nu are treaba cu mingea si impiedica adversarul sa joace !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close