INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE - MEXIC 3-3

VIDEO Vidal a dat recital în meciul cu Mexic, dar prestația lui nu a fost de ajuns: 3-3

Vidal, dreapta, cîștigă un nou duel aerian cu mexicanul Dominguez
Vidal, dreapta, cîștigă un nou duel aerian cu mexicanul Dominguez

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2015 00:00

Mijlocașul lui Juventus a semnat o ”dublă”, cu o reușită din penaltyul obținut tot de el, și o pasă decisivă, dar mexicanii au închis tabela, egalînd după ce lui Alexis Sanchez i s-a anulat un gol valabil.

Chile nu a cîștigat niciodată Copa America în aproape un secol de existență a competiției, dar e decisă să nu-i mai scape ocazia acum, cînd e iar gazdă. Mai ales că trupa lui Sampaoli are cîteva staruri de top în Europa și, în primul rînd, pe Vidal.

VIDEO: Vezi AICI golurile marcate de Vidal!

Finalistul Ligii Campionilor cu Juve a fost luni noaptea omul meciului cu Mexic, doar că, spre deosebire de debutul cu Ecuador, Arturo nu a fost de ajuns, invitații nord-americani obținînd remiza (3-3).

Vidal a egalat la unu (22), imediat după ce Vuoso modificase tabela. Gol cu capul, ca un 11 metri aerian, demn de un veritabil vîrf! Apoi a centrat perfect pentru reușita asemănătoare a lui Edu Vargas (42), ce a anulat iarăși avantajul mexican. R. Jimenez continuase recitalul superexecuțiilor cu capul, păcălindu-l pe Bravo. 2-2 la pauză.

Tot vitalul și vicleanul Arturo a obținut al doilea penalty la Copa America și nu a iertat de la punctul cu var (55). Probabil că amfitrionii s-ar fi desprins decisiv dacă reușita lui Sanchez nu era anulată greșit, pentru un presupus ofsaid, ori dacă Valdivia nu rata cu puțin ținta. Dar Vuoso, și el "dublă" la Santiago, a menținut suspansul în grupă.

"Meritam să învingem și e decepționant să faci doar egal după un astfel de meci. Am avut două goluri valabile, marcate de Valdivia și Sanchez, dar arbitrii au judecat greșit"
Jorge Sampaoli, selecționer Chile

3 goluria marcat Arturo Vidal la această Copa America, două din penalty-urile scoase tot de mijlocașul chilian

22 de goluris-au marcat în primele opt meciuri la actuala competiție, jumătate doar în ultimele două din grupa A

Messi a refuzat premiul!

Dezamăgit de egalul cu Paraguay, Messi nu a acceptat premiul acordat de gazde, care l-au ales omul meciului. Leo nu va fi amendat, iar trofeul a ajuns la Nelson Haedo Valdez, autorul primului gol contra "pumelor".

În pauza duelului, Messi și Di Maria au fost surprinși de camerele televiziunii chiliene ironizîndu-și selecționerul. "Ce era cu prostia pe care a zis-o iarăși în vestiar?", a întrebat Messi. Și Angel a replicat: "Cică 2-0 nu e un scor ușor!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close