INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO+FOTO A fost votat cel mai frumos gol din istoria Premier League » Reacțiile contra au venit imediat și au fost prezentate alte 5 superreușite

Van Persie la festivitatea de premiere a celui mai frumos gol din Premier League // Foto: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Van Persie la festivitatea de premiere a celui mai frumos gol din Premier League // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 22:13

Voleul superb al fostului atacant al lui Manchester United, Robin van Persie (33 de ani), împotriva lui Aston Villa, din aprilie 2013, a fost votat cel mai frumos gol din istoria Premier League.

Votul a fost dat de jucători care au marcat cel puțin 100 de goluri în Premier League, precum Giggs, Owen sau Shearer. Van Persie a primit un premiu special la un eveniment în care Premier League a sărbătorit existența a 25 de sezoane în noul format. În acel sezon, United a câștigat și titlul.

"Este o mare onoare pentru mine. E cel mai greu campionat din lume. Ai nevoie și de un pic de noroc pentru a înscrie în acest fel. A fost primul titlu câștigat cu United", a declarat Van Persie, în prezent la Fenerbahce.

Imediat au apărut și reacții contra. Jurnaliștii de la metro.co.uk au scris un articol în care au prezentat "cinci goluri din Premier League care au fost mai frumoase decât reușita lui Robin van Persie".

Astfel, englezii încep cu golul lui Paul Scholes din 2006 tot dintr-o partidă cu Aston Villa.


2. Alan Shearer împotriva lui Everton în 2002

 


3. Didier Drogba cu Liverpool în 2006


4. Steven Gerrard cu Middlesbrough în 2005


5. Matt Le Tissier într-o partidă cu Blackburn Rovers din 1994


Mai mult, sursa citată consideră că Robin van Persie a reușit un gol mult mai frumos decât cel pentru care a fost votat. Este vorba de voleul din partida cu Charlton Athletic din 2006.

Citește și:

Boicot în Superliga » Fotbaliștii primei echipe nu s-au prezentat la amical
Superliga
Boicot în Superliga » Fotbaliștii primei echipe nu s-au prezentat la amical
Manda a anunțat rezultatul exit poll-ului comandat de PSD în Craiova » Ce s-a întâmplat în bătălia dintre Olguța Vasilescu și AUR + cât de „aproape” ar fi fost Mititelu
Superliga
Manda a anunțat rezultatul exit poll-ului comandat de PSD în Craiova » Ce s-a întâmplat în bătălia dintre Olguța Vasilescu și AUR + cât de „aproape” ar fi fost Mititelu
Lovitură dură pentru Dinamo în mercato » „Câinii” au fost blocați, jucătorul semnează contractul în Superligă
Superliga
Lovitură dură pentru Dinamo în mercato » „Câinii” au fost blocați, jucătorul semnează contractul în Superligă

„Oltenia” din Munchen » „În urmă cu 10-15 ani, totul era mai bine în Germania! Acum, viața e la fel ca în România”

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (13)
10207770822210813
Tasse Baneote  •  07 Octombrie 2016, 07:34

Imi place ca nu sunt singurul care s-a gandit la golul lui betgkamp cu newcastle.este fenomenal golul ca si dribling ca si gandire si ca si executie.fenomenal golul

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  07 Octombrie 2016, 07:13
Postat de andrei.33 pe 07 Octombrie 2016, 01:50

Van Persie e in traditia marilor golgheteri olandezi ca Bergkamp, Van Basten, Van Nistelrooy sau Kluivert toti cu goluri antologice cum doar olandezii zburatori stiu sa dea.

apropo de bergkamp, pt mine cel mai frumos gol pe care l-am vazut in premier league e cel cu newcastle din 2002, cel cu pirueta aia cand mingea il ocoleste pe fundas prin dreapta sa si bergkamp prin stanga. iar la capitolul voleuri, tin minte golul lui henry cu man united din 2000, genial.

dubluv
dubluv  •  07 Octombrie 2016, 09:03

Mie imi place si golul lui Le Tissier. Acest jucator (un fel de Dobrin al fotbalului englez, mai putin cunoscut pentru ca a jucat la Southampton) are insa foarte multe goluri - bijuterii, le puteti gasi, desigur, pe net.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează