INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Vrăjitorul » Neymar, fabulos în fața lui Raț: 4 goluri și o pasă decisivă! E golgeter în Primera

Genunchi în cap! În minutul 3, Raț l-a faultat dur pe Neymar, care l-a lovit pe român în căzătură cu genunchiul în cap. Nici unul n-a pățit nimic // Foto: Reuters
Genunchi în cap! În minutul 3, Raț l-a faultat dur pe Neymar, care l-a lovit pe român în căzătură cu genunchiul în cap. Nici unul n-a pățit nimic // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2015 00:00

Fără Messi, încă suferind după ruptura la ligamentul colateral intern, brazilianul a decis singur jocul: "A fost cel mai bun meci al meu pentru Barca". Raț, integralist la eșec.

Nu e Messi, dar e Neymar. Și, chiar dacă Rayo a deschis scorul și a avut posesie mai mare, mai multe șuturi, pase, cornere și tacklinguri, Barca a cîștigat detașat. Pentru că fentele în cascadă ale brazilianului au fost imposibil de descrifrat de Raț și de colegii săi madrileni.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Neymar a înscris patru goluri, a cincea cvadruplă din carieră, însă întîiul său "poker" în blaugrana, și a pasat decisiv la reușita lui Suarez. Într-un singur meci, a depășit 5 adversari în topul golgeterilor, fiind primul acum, înaintea cuplului blanco Ronaldo - Benzema (ambii cîte 6).

"A fost cel mai bun meci al meu în Catalunya", a spus fericitul MVP paulista, care a luat mingea acasă, cu toate semnăturile coechipierilor.

"Neymar? În două cuvinte, im-presionant. :) Într-unul, impresionant. De la startul sezonului a fost electrizant. Implacabil"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

6a fost nota primită de Raț în Marca (doi ași în As și două stele în Mundo Deportivo)

45%a fost posesia Barcei sîmbătă, cea mai slabă în Primera pe Camp Nou din 2003

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează