INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAPECOENSE

Visează la Jocurile Paralimpice Jackson Follmann, portarul lui Chapecoense care și-a pierdut gamba dreaptă în tragedia aviatică de-acum 3 luni, vrea să mai joace fotbal

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2017 00:00

A scăpat cu viață ca prin miracol pe 28 noiembrie, alături de alți doi colegi, dar nu mai poate juca.

Este singurul rămas cu handicap, după tragedia aviatică în care 71 de jucători, conducători ai lui Chapecoense și jurnaliști brazilieni au dispărut. Însă Jackson Follmann nu poate trăi fără fotbal. Cu gamba dreaptă amputată, goalkeeperul de 24 de ani a renunțat la profesionism, dar și-a fixat un obiectiv foarte îndrăzneț. Și-a regăsit zâmbetul și dorește să participe la Jocurile Paralimpice!

"Voi rămâne mereu un sportiv și portarul lui Chapecoense" este provocarea lansată de Jackson, care, ajutat de logodnica sa, Andressa Perkovski, încearcă să se adapteze noii și crudei realități.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează