INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vitezomanul » Cristiano Ronaldo amendat după ce a fost prins de radar pe autostradă

Greu de prins pe teren de aversari, Ronaldo calcă tare accelerația și la volanul Lamborghini-ului său Aventador
Greu de prins pe teren de aversari, Ronaldo calcă tare accelerația și la volanul Lamborghini-ului său Aventador

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 21:29

Golgeterul lusitan a comis 4 contravenţii pe autostradă. A fost prins joi dimineaţa de radar, a condus imprudent, n-a aprins farurile în tunel şi i-a ignorat pe poliţişti.

Cristiano Ronaldo a pornit fulminant în 2013. "Dublă" cu Sociedad, hat-trick şi pasă de gol cu Celta în primele două jocuri! Atacantul lui Real nu s-a descurcat la fel de bine însă în afara gazonului. CR7 nu i-a driblat şi pe agenţii de la Garda Civilă, "împuşcînd" o amendă după calificarea în "sferturile" Cupei.

Golgeterul portughez a fost prins la km 48 pe autostrada M30, centura Madridului, circulînd cu mult peste viteza limita admisă cu Lamborghini-ul Aventador. N-a fost însă singura contravenţie comisă. Ronaldo a condus imprudent, a ignorat semnalul de oprire al poliţiştilor şi nici nu a aprins luminile la intrarea în tunel. Urma un week-end liber, CR7 fiind suspendat pentru meciul madrilenilor de aseară, cu Osasuna.

Mourinho dat în judecată!
A doua zi după meciul cu Celta, care l-a agitat teribil pe bancă, Mourinho a provocat scandal într-un mall. Antrenorul lui Real i-ar fi tras un şut în fund unui fan care încerca să-i facă o poză, după care i-a luat telefonul mobil, fiind potolit doar de bodyguarzi. Victima ameninţă că-l dă în judecată pe portughez!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
andrey321
andrey321  •  13 Ianuarie 2013, 23:24
Postat de n.vali pe 13 Ianuarie 2013, 08:46

Mourinho si Ronaldo doi oameni frustati , nu-i usor sa traiesti in umbra lui Mesi , Guardiola , Del Bosche sau Fergurson.

da nici pentru tine care nu faci nimic toata ziua nu ii usor

n.vali
n.vali  •  13 Ianuarie 2013, 08:46

Mourinho si Ronaldo doi oameni frustati , nu-i usor sa traiesti in umbra lui Mesi , Guardiola , Del Bosche sau Fergurson.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează