INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Wenger, încolţit de fani! Proteste la stadion: "Mulţumim pentru tot, dar e momentul să spui adio"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 17:27

Arsene Wenger a devenit persona non-grata pentru fanii lui Arsenal. Tehnicianul de 66 de ani a pierdut încrederea suporterilor care-i cer să plece.

Zeci de fani au protestat astăzi la porțile stadionului pentru a cere demisia francezului. Aceștia au adus cu ei pancarte pe care le afișaseră și la meciuri: "Wenger, mulțumim pentru tot, dar e momentul să spui adio" sau "E vremea pentru o schimbare", "Wenger, 20 de ani de scuze. Ranieri, nouă luni pentru a fi campion"

Fanii sunt nemulțumiți nu doar de rezultate, ci și de atitudinea antrenorului în ceea ce-i privește. Wenger declarase: "Fanii lui Arsenal ar trebui să fie ca cei ai lui Liverpool. Cineva i-a manipulat pe fanii noștri, s-a creat o atmosferă care a afectat echipa. Am pierdut campionatul contra unor echipe mai slabe, dar am jucat pe Emirates într-un mediu ostil".

Wenger nu intenționează să se despartă de Arsenal, în ciuda protestelor suporterilor. Antrenorul mai are contract până în 2017 și declară ferm: "Întotdeauna îmi duc contractele până la final".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează