INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRE

Wenger: "La Monaco, jucătorii vindeau meciuri"

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Arsene Wenger a povestit că în anii '90, pe vremea cînd antrena la AS Monaco, a avut de-a face cu jucători care făceau blaturi.

 

"Trebuie să recunosc faptul că, în cariera mea, am avut parte de multe rele. La Monaco, de pildă, am pregătit fotbalişti care vindeau meciuri", a spus managerul lui Arsenal.

El face referire la un joc din sezonul 1990-1991, cînd Monaco a fost învinsă de Marseille, care mai tîrziu avea să cucerească titlul în Franţa. Presa a scris ulterior, fără să dea nume, că unii jucători ai monegascilor au fost cumpăraţi de adversari.

Wenger a făcut această dezvăluire în cadrul unei conferinţe de presă pe tema arbitrajului suedezului Martin Hansson, care a dezavantajat Arsenalul în meciul cu Porto, disputat miercuri în Ligă: "Eu vreau să cred că la Hansson a fost vorba despre incompetenţă, nu despre furt. Altfel, aş deveni într-o bună zi paranoic".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
 •  20 Februarie 2010, 12:17

Axa Nisa-Marsilia-Monaco e controlata de ani buni de mafia rusa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează