INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Who's next? Britanicii pariază pe următoarele aventuri ale lui Terry!

John Terry, Terry, Chelsea
John Terry, Terry, Chelsea

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

După dezvăluirile despre idila lui John Terry cu Vanessa Perroncel, fosta prietenă a lui Wayne Bridge, bookmakerii englezi au stabilit cote pentru viitoarele sale aventuri cu femei din lumea fotbalului

"Bad boy" John Terry e la ananghie. După ce presa din Albion a dezvăluit că acesta a a avut o relaţie extraconjugală cu Vanessa Perroncel, fosta prietenă a lui Wayne Bridge, toate s-au întors împotriva sa. Soţia, Toni Poole, a luat cei doi copii şi a plecat în Dubai. Se pune serios problema dacă Terry va mai rămîne sau nu căpitanul Angliei. Imediat, casele de pariuri din Albion au scos pe piaţă cotele pentru următoarele escapade ale lui JT cu femei din lumea fotbalului.

Cu Vanessa a avut o aventură şi Adrian Mutu în 2004, după despărţirea de prima sa soţie, Alexandra. De asemenea, conform bursei pariurilor, cel mai probabil e ca Terry să mai aibă aventuri cu cel puţin 5 femei pînă la debutul Campionatului Mondial din vară

"Dacă acuzaţiile se dovedesc adevărate, rămîne de văzut dacă mai este indicat ca Terry să rămînă căpitanul Angliei. Era cazul ca el să înţeleagă că trebuie să fie un exemplu"
Gerry Sutcliffe, ministrul sporturilor din Marea Britanie

Scandaluri John Terry
11 septembrie 2001
S-a îmbătat într-un pub, apoi a aruncat cu resturi de mîncare în turiştii americani care urmăreau îngroziţi atacurile teroriste
2002
L-a atacat cu o sticlă pe portarul unui club de noapte
2004
Împreună cu Wayne Bridge şi Scott Parker, paria cîte 40.000 de lire pe săptămînă la cursele de cai
2005
A înşelat-o pe viitoarea sa soţie, Toni Poole, cu o fată de 17 ani, într-o parcare publică. Pînă la căsătoria din 2007, presa a mai dezvăluit încă 9 astfel de escapade, una chiar cu o fostă actriţă porno.
2009
Anul trecut, doi reporteri l-au filmat cu camera ascunsă cînd le cerea suma de 10.000 de lire pentru un tur privat al bazei de antrenament a lui Chelsea. El le-a spus acestora că va dona banii unei asociaţii de caritate.

Glume pe seama lui Terry apărute în "Daily Mirror"

"John Terry a explicat că n-a vrut să facă sex cu Vanessa Perroncel. Doar a alunecat în momentul cînd îi arăta cum se bate un penalty"

"Un jucător de la Chelsea e oprit pentru depăşirea vitezei legale. Cînd e întrebat de poliţist de ce a mers atît de repede, acesta explică: "

"După ce Wayne Bridge a refuzat să mai joace pentru Anglia atîta vreme cît Terry rămîne căpitan, suporterii l-au rugat pe JT să încerce şi cu nevasta lui Emile Heskey"

"John Terry va juca într-o nouă producţie a postului ITV. Se numeşte "

"Terry a anunţat că a pierdut banderola de căpitan al Angliei. Selecţionerul Fabio Capello i-a sugerat s-o caute sub patul lui Bridge"

"Ce au în comun Wayne Bridge şi Titanicul? Amîndoi trebuiau să rămînă  la Southampton"

"John Terry e pe punctul de a lansa un cîntec compus în scopuri caritabile - e noua versiune a melodiei grupului The Cars, "

"Ce au în comun Vanessa Perroncel şi bara unei porţi din finala Ligii Campionilor? Amîndouă au fost lovite de Terry"

"Săracul Wayne Bridge - nu e nici măcar prima alegere a iubitei sale"

"Wayne Bridge îi cumpără Vanessei Perroncel o ciocolată willy... ea îi răspunde că o preferă pe-a lui Terry"

Dialog Wayne Bridge - John Terry
"De ce eşti supărat, John?"
"Mi-am pierdut banderola de căpitan... la tine sub pat!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  04 Februarie 2010, 10:56

pai, la ce cota are abi clancy a lu' crouch e ca si f.tuta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează