INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Xavi agită apele la Barcelona » Și-a ales succesorul din afara clubului: "S-ar integra perfect!"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 18:44

Deși Barcelona are unii dintre cei mai buni mijlocași din lume, precum Iniesta, Rakitici sau Busquets, Xavi crede că nici unul dintre aceștia nu este înlocuitorul lui.

Fostul mijlocaș al catalanilor, acum la Al Sadd în Qatar, crede că mijlocașul celor de la PSG, Marco Verratti, este jucătorul perfect pentru a-i lua locul.

"Îl iubesc pe Verratti. Îmi place viziunea lui asupra jocului. Nu pierde niciodată mingea. S-ar integra perfect la Barcelona. Este la un nivel excepțional", a declarat Xavi, potrivit goal.com.

Marco Verrati, 23 de ani, este legitimat la PSG și este cotat la 40 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.de. În acest sezon, italianul a evoluat în 16 meciuri și a dat trei pase de gol.

Citește și:

A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Superliga
A făcut valuri » Un titular al lui Dinamo, fotografiat pe străzile din București în tricoul altei echipe din Superligă
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Superliga
Curățenia continuă: dat afară de la Rapid » L-a înfuriat pe Dan Șucu și a fost pus pe liber
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”
Campionate
Nu e sigur că prelungește cu Real Madrid, după ce a pățit în finala Ligii: „A verificat și acum se îndoiește”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (5)
ftwraku
ftwraku  •  14 Decembrie 2015, 21:33

Am uitat,mie nu mi se pare ca are finetea lui Pirlo,posibil sa ma insel,insa asta nu inseamna ca nu poate sa fie mai bun,sa compenseze cu altceva. Pirlo a fost diferit. Si nu mi se pare asemanator nici cu Xavi ca joc,mai repede se aseamana cu Busquets.... Jucatori gen Xavi,Pirlo sunt dificil de gasit. Pe langa talent,ca il gasesti,astia aveau PERSONALITATE si PROFESIONALISM/MODESTIE,adica erau cu picioarele pe pamant,nu cu nasul pe sus. Astia deosebeste jucatorii gen Xavi si Pirlo de alti jucatori. Paul Pogba joaca uneori pe acelas post ca Pirlo,insa nu are personalitatea lui si nu cred ca o va avea....

ftwraku
ftwraku  •  14 Decembrie 2015, 21:25

Fiecare om este diferit.Este o prostie asta cu 'inlocuitorul lui x sau y' ,noul Messi,Xavi,Hagi,Balaci....O lege fundamentala spune ca nu exista doua lucruri la fel pe lumea asta.... Ma rog,logica este mai dificil de gasit in ziua de azi. @dac.impielitzat Pirlo a fost si serios si nu i s-a urcat succesul la cap,de aia a jucat atat de bine dupa 30 de ani :P Pirlo a progresat tot timpul. ok,ma refer la perioada din Europa,ca la yankeii probabil ca nu mai este la fel de concentrat si determinat:P

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  14 Decembrie 2015, 20:50

Verratti... Bun, intr-adevar, dar trebuie sa aiba rabdare cu el. Ori, tocmai rabdarea lipseste acum. Pe de alta parte, daca l-ar lua acum - sau la sfarsitul campionatului - nu ar mai juca constant si ar urma o cadere inevitabila. Totusi e un jucator demn de urmarit.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează