INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Explicația sinceră a fostului star al lui Real Madrid pentru refuzul unui transfer în Arabia Saudită: „Am atâția bani!”

Eden Hazard s-a retras 
 // Foto: Imago Images
Eden Hazard s-a retras // Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 12:05 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 12:13

Eden Hazard (32 de ani), retras din fotbal pe 10 octombrie, dezvăluie că a respins ofertele venite din Belgia și din zona Golfului. „Am câștigat destul și am atâția bani! Sunt de ajuns ca să trăim eu și familia mea fără griji”.

Pus pe liber în vară de Real Madrid, Eden Hazard nu și-a mai găsit echipă ce să îi convină și a luat decizia retragerii. La doar 32 de ani! Nu l-a tentat pe fostul internațional belgian să meargă în Arabia Saudită, nici să evolueze în prima ligă belgiană.

Transferat de Real cu 115 milioane de euro!

Hazard a admis că nu mai are nevoie de bani, susținând declarațiile recente ale portarului Wojciech Szczesny: „Am strâns atâția bani, iar viața mea de-acum e diferită. Nu mai am atâtea cheltuieli și sumele pe care le am sunt mai mult decât suficiente pentru a trăi bine, împreună cu familia, și pentru a-mi crește copiii".

Transferat în 2019, cu 115 milioane de euro de la Chelsea, Eden Hazard a fost o cruntă decepție la Real Madrid și la finele contractului cu los blancos a pus mai presus aspectul tehnic decât cel economic în discuțiile pe care le-a purtat.

"Puteam câștiga un milion pe săptămână!"

Eden a vorbit și despre propunerile primite din zona Golfului, într-un interviu pe podcastul "Vibe With Five" al lui Rio Ferdinand, la care a participat și Obi Miekl, fostul său coechipier de la Chelsea: „Aș fi putut să merg și să joc în Arabia Saudită și să câștig un milion de dolari pe săptămână. OK, și apoi? Am refuzat două sau trei oferte de acest gen din Arabia".

76de meciuri a bifat Hazard în 4 sezoane la Real Madrid, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere 12 assisturi

33de goluri a înscris Eden Hazard pentru naționala Belgiei în cele 126 de prezențe în tricoul \"Dracilor Roșii\"

Mă gândeam deja la retragere de când am decis să nu mai merg la națională. Veneam după o perioadă grea la Real Madrid și mereu am zis că mă voi opri îndată ce nu mă mai distrez pe teren. Nu mi-a mai plăcut să mă antrenez și nu am mai jucat 
- Eden Hazard, fost internațional belgian

Citește și

Ce jucător român figurează în echipa ideală a tinerilor lansați și remarcați în acest sezon din Serie A: „Se prefigurează deja oferte de 20 de milioane de euro”
ITALIA
Ce jucător român figurează în echipa ideală a tinerilor lansați și remarcați în acest sezon din Serie A: „Se prefigurează deja oferte de 20 de milioane de euro”
Rebrov, după 0-0 în meciul decisiv cu Italia: „Trebuia să primim penalty” + „Jucătorilor le este dificil. Sunt mereu cu ochii pe telefoane”
UCRAINA - ITALIA 0-0
Rebrov, după 0-0 în meciul decisiv cu Italia: „Trebuia să primim penalty” + „Jucătorilor le este dificil. Sunt mereu cu ochii pe telefoane”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează