INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BACIU DE TORINO

Zebina le-a arătat degetul mijlociu fanilor juventini!

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Nu se întîmplă doar în România, ci şi la case mai mari. Gestul lui Baciu din meciul cu Ceahlăul a fost repetat şi la Londra. Zebina le-a arătat degetul mijlociu tifosilor "bianconeri" în momentul în care a părăsit terenul aseară pe finalul partidei Fulham - Juventus 4-1 din Europa League, care a consemnat eliminarea echipei lui Zaccheroni din competiţie.


Fundaşul francez a reacţionat astfel după ce a fost eliminat, lăsîndu-şi echipa în nouă, şi a fost huiduit copios de fanii veniţi pe "Craven Cottage" la meciul din returul "optimilor". Azi, Zebina şi-a cerut însă scuze pentru ieşirea necontrolată, explicînd: "Am fost insultat şi fluierat încă de la încălzire de un grup de 30 de ultraşi rasişti. Unii fac mii de kilometri pînă în Anglia pentru a ne contesta. Nici nu începuse jocul că fanii ne-au luat în primire pe mine şi pe Felipe Melo. Mă săturasem, nu mai puteam suporta şi cer scuze pentru că nu sînt un exemplu bun pentru copii. După eliminarea lui Cannavaro s-a rupt filmul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  19 Martie 2010, 17:40

Si sa le taie si limba rasistilor care vin la teren numai sa injure jucatorii de culoare:D

 •  19 Martie 2010, 16:44

Ar trebui sa i se taie degetul cu care a insultat fanii care au batut sute de kilometri doar ca sa fie alaturi de echipa!!!

 •  19 Martie 2010, 14:43

RUSINE !!! MERCENARILOR !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează