INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2006

Zidane l-a lovit pe Materazzi după o ceartă cu soţia!

Articol de - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Gestul lui Zidane din meciul cu Italia pentru titlul mondial a fost explicat de ziarista ce i-a publicat biografia printr-un scandal în familie avut în preziua finalei din 2006.

După mai bine de 4 ani de la retragerea lui Zinedine Zidane, apare o nouă variantă a episodului care a şocat lumea fotbalului în finala CM 2006. Capul în piept aplicat lui Marco Materazzi în prelungirile jocului Italia - Franţa 5-3 la penaltyuri, ce i-a atras eliminarea, n-a fost o poliţă plătită fundaşului "azzurro". Zizou a cedat nervos exclusiv din motive familiale!

"În ziua dinaintea partidei, Zidane s-a certat cu Veronique. Gestul său din teren a avut explicaţii personale. În ziua finalei, nici nu a purtat verigheta, era foarte încordat şi iritat. În plus, lucrurile nu mergeau bine pentru echipă. N-a reuşit să înscrie şi al doilea gol şi primul care l-a supărat, în cazul menţionat Materazzi, i-a căzut victimă, încasînd lovitura cu capul".

Dezvăluirea îi aparţine jurnalistei franceze Besma Lahouri, autoarea best-seller-ului "Zidane - o viaţă secretă" recent apărut pe piaţă, în fapt, biografia neoficială a lui Zizou, şi a fost făcută în direct miercuri seară, la postul Italia 1, în cadrul emisiunii "Chiambretti Night".

Avea maiou cu dedicaţie
Autoarea biografiei a oferit şi alt detaliu rămas secret pînă acum. "Zidane era distrus pentru că şi-a încheiat cariera cu un cartonaş roşu. El nu se gîndea decît la victorie şi îşi pregătise un maiou special pe care l-a îmbrăcat pe sub tricoul de joc. Avea un mesaj de mulţumire adresat tuturor: lui Juventus, Italiei, parinţilor şi antrenorilor cu care a lucrat. Ar fi  vrut să facă turul stadionului la final. În schimb, a ieşit cu capul plecat şi într-un mod teribil".

Oficial, fusese provocat
Varianta oficială ce a circulat în presă, confirmată de declaraţiile lui Zidane, a fost că francezul a reacţionat la provocările lui Materazzi: "M-a tras de tricou şi i-am zis că dacă îl vrea i-l pot da la final. A zis nişte cuvinte dure. Sînt bărbat, prefer să iau un pumn în figură decît să ascult astfel de mizerii. Mi-a insultat nevasta, femeia familiei mele. Apoi mama şi sora". Alte surse au completat că Zinedine ar fi fost strigat "musulman împuţit şi terorist".

Are 4 copii cu Veronique
Zidane are 38 de ani şi este căsătorit din 1993 cu Veronique Lentisco (foto). Şi-a cunoscut soţia în 1989, în primul sezon în care debutase la Cannes. Au împreună 4 copii, toţi băieţi: Enzo, Luca, Theo şi Elyaz. Primii trei calcă pe urmele tatălui, fiind toţi înscrişi la echipele de copii şi juniori ale lui Real Madrid.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează