INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - REAL MADRID 2-1

Zidane nu își revine după eșecul neașteptat cu Valencia, 1-2: ”Zece minute de rahat”

Zaza, tricou alb, coșmarul lui Ramos și al Realului // 
Foto: Reuters
Zaza, tricou alb, coșmarul lui Ramos și al Realului // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2017 00:00

Zidane nu și-a menajat deloc jucătorii după eșecul de pe Mestalla: ”Am intrat visători pe teren. Și-am fost pedepsiți”.

Real a ratat miercuri, la Valencia (1-2), ocazia de a se desprinde la 4 puncte în fruntea clasamentului. Zaza (4), voleu splendid, și Orellana (9), pe contraatac, i-au scurtcircuitat pe "galactici", provocându-i o criză de nervi antrenorului Zinedine Zidane: "Am intrat rău în joc.

Visători. Două greșeli au fost de ajuns pentru a fi pedepsiți". Ambele comise de fundașul Varane, de departe cel mai slab de pe teren.0

Penalty clar la Munir

Și putea fi chiar mai rău dacă "centralul" De Burgos Bengoetxea sancționa cu penalty intrarea lui Carvajal la Zaza (66) sau faultul lui Sergio Ramos, care l-a călcat intenționat pe Munir chiar pe linia careului de 16 metri (71). Real a solicitat de asemenea un 11 metri, la tacklingul lui Mangala asupra lui Ronaldo (53), însă Bengoetxea a apreciat corect situația.

"Prea târziu"

Zidane n-a scos o vorbă despre fazele discutabile ale partidei. Pe Valencia a felicitat-o, iar pe ai lui i-a mai împuns o dată la concluziile de final: "Am dormit 10 minute, am pierdut controlul și am ajuns în rahat... Scuzați-mi expresia. Abia apoi am făcut lucrurile cum trebuie. Dar prea târziu".

Orellana i-a "ars" din nou

Chilianul Orellana i-a marcat gol Realului în acest sezon cu două echipe diferite. Miercuri seară a înscris pentru Valencia, după ce în tur, la Madrid, o făcuse în contul Celtei Vigo. Numai că pe Bernabeu a pierdut cu 2-1.

Ghinionul lui Varane, norocul lui Pepe

Varane a fost înlocuit în minutul 73 și toată lumea a crezut că a plătit astfel pentru evoluția slabă. Adevărul e că francezul a suferit o ruptură fibrilară și va lipsi circa 3 săptămâni, motiv pentru care Zidane a blocat transferul lui Pepe în China.

"Am primit două goluri prostește. N-avem scuză. Noi, jucătorii, suntem de vină"
Marcelo, fundaș Real

700de partide la nivel de club a bifat miercuri Ronaldo (377 la Real). A înscris un gol frumos (44) și în final a ratat egalarea

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close