INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO - REAL MADRID, AZI, 21:45, DIGI 1, DOLCE 1, GSP.RO

Zidane pregătește o mutare surpriză pentru derby-ul cu Atletico: Ronaldo trece vârf?

Ronaldo a dat 14 goluri în derbyurile cu Atletico, dar nu a mai marcat de 1 an și 10 luni, de la un 2-2 în Cupa Regelui
Ronaldo a dat 14 goluri în derbyurile cu Atletico, dar nu a mai marcat de 1 an și 10 luni, de la un 2-2 în Cupa Regelui

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 00:00

Zidane l-ar muta pe Cristiano în poziția de la ”naționala” Portugaliei, având probleme cu atacanții: Benzema abia s-a refăcut, dar va fi în lot, iar Morata e out o lună.

De mai bine de trei ani și jumătate, Real n-a mai câștigat derby-ul madrilen pe terenul lui Atletico. Iar diseară, meciul de pe "Vicente Calderon" va prinde liderul din La Liga într-o situație delicată în privința atacanților.

Din care antrenorul Zidane speră să iasă "împrumutând" modelul Portugaliei de la Euro. "Cu Ronaldo utilizat vârf într-un sistem 4-4-2, avându-l alături pe Bale", dezvăluie AS.

"Atletico ne știe bine"

Zizou e oarecum obligat de problemele din ofensivă. Ruptura lui Morata, din meciul cu Anglia, i-a dat peste cap planurile, în condițiile în care Benzema abia s-a recuperat și nu ar risca să-l trimită titular.

Fără Casemiro și Kroos, dar cu Modrici refăcut, Zidane este circumspect: "Atletico ne știe bine și eșecul din sezonul trecut încă ne doare. Simeone a schimbat echipa și an de an crește".

"Nu-i un examen pentru mine, dar va fi un derby special, la fel ca pentru toți fanii blanco. Mai ales că poate fi ultimul pe Calderon. Atletico e mai mult decât o echipă care se apără bine"
Zinedine Zidane, antrenor Real

17derbyuri au trecut de la ultimul joc în care Atletico a fost favorită la casele de pariuri. Real are cote între 2,85 și 3,10 la victorie, gazdele 2,35-2,45

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează